Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. dubna 2022 16:02
Čas čtení 0:49
Tereza Patočková

Barack Obama je na Netflixu. Provází novou dokumentární sérií o národních parcích

Barack Obama je na Netflixu. Provází novou dokumentární sérií o národních parcích
Zdroj: Joe Raedle/Getty Images
NEWS BARACK OBAMA NETFLIX ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Bývalý Prezident Barack Obama uzavřel smlouvu s Netflixem. Provázet bude dokumentárním pořadem o národních parcích. Pětidílná séria má premiéru ve středu.

Netflix spustil pětidílnou sérii o největších národních parcích, provází jí bývalý prezident USA Barack Obama. Pořad Slavné národní parky má premiéru ve středu. Informoval o tom magazín Forbes

Ryby, které umí chodit. Surfující hroši, kteří chtějí chytat vlny a zvířecí druhy, které nikde jinde na planetě nenajdete. Připojte se se mnou k oslavě největších národních parků a divočiny světa,“ zve Obama diváky ke sledování nového pořadu. 

Štáb během natáčení dokumentární série uskutečnil 33 expedicí do 10 zemí napříč pěti kontinety. „Chtěli jsme zachytit dramatické a krásné přírodní výjevy a zároveň odkrýt nové zážitky z národních parků, které jsme tu ještě nikdy nebyli,“ říká producentka Sophie Todd.

Zároveň jsme chtěli ukázat, že i přesto, že jste do žádného z národních parků nikdy nevkročili, to co se s nimi nyní děje se týká nás všech,“ dodává. 

Série se natáčela neuvěřitelných 1500 dní a štáb na kamery zachytil například národní park Loango v Gabonu na atlantickém pobřeží střední Afriky či park Jakušima v Japonsku. 

Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších filmů podle skutečných událostí
– V Refresheru ti přinášíme zajímavé informace ze světa filmů. Více novinek najdeš v této sekci.
– V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé akční a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.

Domů
Sdílet
Diskuse