Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. dubna 2022 8:30
Čas čtení 1:03
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Tyson Fury po tvrdém TKO obhájil pás světového šampiona a naznačil konec kariéry

VIDEO: Tyson Fury po tvrdém TKO obhájil pás světového šampiona a naznačil konec kariéry
Zdroj: Julian Finney/Getty Images
SPORT BOJOVÉ SPORTY BOX TYSON FURY
Uložit Uložené

Další perfektní výkon v podání britského Gypsy Kinga. Tyson Fury vyhrál na technický knockout v 6. kole.

Šampion těžké váhy Tyson Fury v noci ze soboty na neděli znovu potvrdil pozici světové jedničky. Tentokrát se jej o pás organizace WBC pokusil obrat jeho krajan a prozatímní šampion Dillian Whyte, který však tvrdě narazil. Gypsy King před zraky 94 tisíc lidí na vyprodaném stadionu ve Wembley svého soupeře v šestém kole poslal k zemi přesným zvedákem na bradu a rozhodčí krátce nato zápas ukončil, informuje BBC.

Doporučeno
Propadl kokainu, vážil 200 kilo a chtěl spáchat sebevraždu. Boxerský šampion Tyson Fury má za sebou neuvěřitelný příběh Propadl kokainu, vážil 200 kilo a chtěl spáchat sebevraždu. Boxerský šampion Tyson Fury má za sebou neuvěřitelný příběh 26. října 2023 13:57

Fury si tak připsal výhru na technický knockout a svou bilanci vylepšil na 32 výher bez jediné porážky. A jak boxer následně naznačil, mohlo se jednat o poslední vítězství. Promluvil totiž o možném konci kariéry.

„Slíbil jsem své manželce Paris, že po trilogii s Deontayem Wilderem bude konec. Byla to skvělá trilogie a myslel jsem to vážně. Potom jsem dostal nabídku bojovat doma ve Wembley a měl jsem pocit, že to dlužím divákům a všem lidem ve Velké Británii. Tohle tedy asi bylo naposled, tohle bylo zřejmě poslední představení Gypsy Kinga,“ řekl Fury po boji.

Fury po zápase zároveň vyzdvihl kvality svého soupeře Dilliada Whytea a zmínil, že jednoho dne se podle něj právoplatným šampionem jistě stane. „Je to válečník. Jednou pás určitě získá, ale já jsem jeden z nejlepších boxerů těžké váhy všech dob, a bohužel pro Whytea, dnes večer musel bojovat se mnou,“ prohlásil Fury.

Tyson Fury, neporažený majitel opasků WBC a magazínu The Ring, má za sebou strhující životní příběh, kterému jsme se blíže věnovali v tomto článku. Prožil velmi těžké životní období, kdy nadměrně pil a užíval drogy. Nakonec se mu však podařilo obrátit život k lepšímu a vrátit se zpátky na vrchol boxerského světa.

Domů
Sdílet
Diskuse