Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Evisions.
28. dubna 2022 10:59
Čas čtení 1:32
Sponzorovaný obsah

Návod na romantický večer s partnerem

Návod na romantický večer s partnerem
Zdroj: Pexels / cottonbro
ZAJÍMAVOSTI O VZTAZÍCH A LÁSCE
Uložit Uložené

Udělejte si s partnerem chvilku pro sebe.

Chybí ti společně strávené chvilky s partnerem? Naplánujte si romantický večer a okořeňte svůj vztah novými zážitky. Jak může takový večer ve dvou vypadat? Máme pro tebe malou ochutnávku.

Romantický večer si naplánujte

Chcete-li si užít příjemný a ničím nerušený večer ve dvou, předem si ho naplánujte. Domluvte se s partnerem na vhodném dni, který věnujete jen a jen sobě, a poznačte si ho do kalendáře. Tak se nestane, že byste na romantický večer zapomněli.

Buďte sami

Romantický večer má za úkol opět probudit zájem o protějšek, prohloubit vzájemné pouto a oživit partnerský vztah. Nic z toho ale nebude možné, pokud ti bude v kapse vibrovat mobilní telefon a v pozadí poběží televizní zprávy. Veškerá elektronická zařízení proto vypni, výjimku může představovat pouze rádio hrající vaše oblíbené ploužáky.

Navoďte romantickou atmosféru

Málokdo se vrací z práce s myšlenkami na romantiku. Na večer ve dvou je proto třeba se nejprve naladit. Obklopte se svíčkami, podlahu posypte okvětními lístky růže a zapalte vonné tyčinky. Vybírejte dřevité, orientální a těžší vůně, které navodí intimní atmosféru.

Připravte si společně večeři

Pro začátek vašeho romantického večera bude příjemné, když si večeři připravíte společně s partnerem. Nemusíte se pouštět do složitých receptů jako od Pohlreicha. Pro dnešek se chcete soustředit jeden na druhého, nikoliv na míru propečení argentinského steaku.

Doporučeno
Feministický check list: Jak na prvním rande poznáš, že se netaháš s mizogynem? Feministický check list: Jak na prvním rande poznáš, že se netaháš s mizogynem? 24. listopadu 2023 6:00

Prostřete pěkně stůl, zapalte svíčky a dopřejte si skleničku dobrého vína. K uvolněné náladě dopomůže i hudba, která přispěje k vyvrcholení celého večera.

Dopřejte si relaxační koupel

Po večeři je ideální čas na relaxační koupel při svíčkách. Napusťte si vanu až po okraj a přidejte pěnu do koupele nebo éterický olejíček, který místnost zahalí do opojné vůně. Chcete s partnerem zažít něco speciálního? Pořiďte si nafukovací vířivku, kterou umístíte buď do samostatné místnosti, nebo na terasu, a užijte si své soukromé lázně.

Tip: Luxusní nafukovací vířivka vám zprostředkuje jedinečný wellness zážitek, tak na nic nečekej a inspiruj se těmi nejlépe hodnocenými vířivkami na Heurece.

Rozmazlete se masáží

Po společné koupeli se přesuňte do ložnice, kde si můžete navzájem dopřát smyslnou masáž. Že neumíte masírovat? To vůbec nevadí. Vezměte si k ruce tělový olej a začněte improvizovat. Partnerovo tělo znáš lépe než kdo jiný, takže víš, čím se mu zavděčit. A kdo ví, možná se o svém protějšku dozvíš něco nového.

A jak bude váš romantický večer pokračovat? To záleží jen a jen na vás.

heureka
Zdroj: Heureka
heureka
Zdroj: Heureka
Domů
Sdílet
Diskuse