Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2022 8:30
Čas čtení 3:23
Dominik Vetrák

Netflix vydá v létě každý týden 1 až 2 filmy. Těchto 10 bude stát za to

Netflix vydá v létě každý týden 1 až 2 filmy. Těchto 10 bude stát za to
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU PROGRAM NETFLIX
Uložit Uložené

Netflix se chystá v průběhu léta vydat téměř 40 filmů. Ne všechny tě však upoutají.

Netflix ohlásil, že v létě 2022 vydá každý týden minimálně jeden film. Během některých týdnů dokonce i dva až tři. Ne všechny však budou stát za tvůj čas. U spousty filmů netušíme, zda vůbec mají potenciál, jelikož na ně Netflix nevydal ani jeden trailer.

Na některé z nich se však těšíme buď kvůli hercům, kteří v nich hrají, nebo kvůli tvůrcům, kteří je natočili. Zde je 10 celovečeráků, které nás upoutaly a které by mohly dopadnout docela dobře.

Doporučeno
Takto roztomile vypadá první láska 15letých chlapců objevujících svou sexualitu. Netflix se trefil Heartstopperem do černého Takto roztomile vypadá první láska 15letých chlapců objevujících svou sexualitu. Netflix se trefil Heartstopperem do černého 28. dubna 2022 17:30

1. The Takedown – 6. květen

V akčním filmu se herec Omar Sy (seriál Lupin) spolčí se svým starším kamarádem a oba policisté se vydají na cestu po Francii s úmyslem odhalit drogový obchod. Nečekaně se však z něho vyklube velký kriminální případ.


2. Operation Mincemeat – 11. květen

Válečný film z prostředí druhé světové války nebude o velkých akčních scénách. Není to akční blockbuster, ale spíše thrillerové drama. Zachytí pokus Spojenců, kteří se snaží oklamat Hitlera a jeho podřízené. Snaží se je přesvědčit, že zaútočí na Řecko a ne na Sicílii. Jak chtěli nacisty oklamat? Pomocí mrtvoly, kterou vyplaví moře.

Nevšední a nezapomenutelný příběh z druhé světové války natočil John Madden (Miss Sloane) a zahráli si v něm Colin Firth (Králova řeč), Matthew Macfadyen (známý ze seriálu Succession) či Jason Isaacs (Lucius Malfoy z Harryho Pottera).

3. Hustle – 8. červen

Nejnovější film Adama Sandlera od Netflixu nebude jednou z jeho průměrných komedií. V dramatu Hustle si zahraje sportovního skauta, který vyhledává talentované basketbalisty. Jednoho dne narazí na velký talent, nadějný sportovec ovšem pochází ze zahraničí a dostat se do NBA bude pro něj nesmírně náročné.


4. Spiderhead – 17. červen

Dva vězni si v tomto filmu mezi sebou vybudují silný vztah, zatímco čelí své bolestivé minulosti. Uvězněni však nejsou ve věznici, ale ve špičkovém zařízení. V blízké budoucnosti totiž vláda vězňům umožňuje zkrátit si trest tak, že se stanou dobrovolníky pro testování nových drog a léků.

Doporučeno
Viděli jsme nový sci-fi seriál od tvůrců Hry o trůny. Z Problému tří těles ti exploduje hlava Viděli jsme nový sci-fi seriál od tvůrců Hry o trůny. Z Problému tří těles ti exploduje hlava 20. března 2024 9:00

Když jeden z vězňů začne dostávat léky podporující vytvoření pocitů lásky, okamžitě začne zpochybňovat své emoce a rozehraje nebezpečnou hru. Akční thriller natočil režisér Joseph Kosinski (Oblivion, Tron: Legacy, Top Gun: Maverick) a zahráli si v něm Chris Hemsworth, Miles Tiller či Jurnee Smollett.

Escape from Spiderhead
Zdroj: Netflix
V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé akčné a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.

5. The Sea Beast – 8. červenec

Úspěšný tvůrce animovaných filmů Chris Williams (režíroval Big Hero 6 a Moanu) natočil skvěle vypadající příběh o dívce, která se spřátelila s mořskou příšerou. Největším problémem je, že se to stalo na lodi lovce příšer. Dokáže ostatní přesvědčit, aby zvíře nezabíjeli? The Sea Beast se prezentuje sympatickým teaser trailerem, což v nás vzhledem ke kvalitní filmografii režiséra vzbuzuje optimismus, pokud jde o výslednou kvalitu tohoto počinu.


6. The Gray Man – 22. červenec

Toto je asi nejočekávanější projekt z celého článku. Jedná se totiž o nejdražší film, jaký kdy Netflix natočil. Stál přes 200 milionů dolarů a půjde o akční špionážní thriller od režisérů Avengers: Infinity War a Endgame (Anthony a Joe Russo).

Příběh je založený na románu Marka Greaneyho z roku 2009. Hlavní postavou je takzvaný Gray Man aka Court Gentry, bývalý agent CIA a nájemný vrah na volné noze. Hraje ho Ryan Gosling (La La Land). Proti němu se postaví další agent a jeho bývalý kolega Lloyd Hansen v podání Chrise Evanse (Captain America). Film se natáčel i v Česku.

The Gray Man
Zdroj: Netflix

7. Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie – 5. srpen

Nejnovější animovaný film o ninja želvách postaví ikonické ninji proti mimozemské hrozbě. Varuje je před ní někdo, kdo přicestoval z budoucnosti. Bude to spíše pro mladší, ale starší diváky potěší informace, že herec a producent Seth Rogen chystá vlastní verzi animovaného filmu o ninja želvách, který by měl být drsnější.

Ninja korytnačky
Zdroj: Netflix

8. Day Shift – 12. srpen

Herec Jamie Foxx zde hraje těžce pracujícího otce, který se snaží zajistit stabilní život pro svou dceru. Jenže jeho každodenní práce nespočívá v čištění bazénů, jak si všichni myslí. Ve skutečnosti zabíjí upíry jako člen mezinárodní unie lovců upírů. Kromě Foxxe si ve snímku zahráli také Dave Franco, Snoop Dogg či Scott Adkins. Režíroval J. J. Parry, pro kterého půjde o režijní debut.

Netflix filmy 2022
Zdroj: Netflix

9. Me Time – 26. srpna

Kevin Hart a Mark Wahlberg si zahrají kámoše, kteří se po dlouhé době potkají, aby zažili kvalitní víkend. Mají dost rodinného života a chtějí se pořádně odvázat. Jak to však už u takových komedií bývá, celé se to neuvěřitelně zvrtne a oba kamarádi zažijí víkend, na který nikdy nezapomenou. Kromě nich si v komedii zahráli i Regina Hall či Jimmy O. Yang. Režíroval John Hamburg (Why Him?).

Netflix filmy 2022
Zdroj: Netflix

10. Carter –  v průběhu léta

O tomto snímku nevíme téměř nic, ale pochází z Jižní Koreje a od tvůrců, kteří mají zkušenosti s akčními filmy. Děj se zaměří na tajného agenta trpícího ztrátou paměti. Aby toho nebylo málo, musí se účastnit velmi nebezpečné akce.

Netflix filmy 2022
Zdroj: Netflix
Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších filmů podle skutečných událostí
– V Refresheru ti přinášíme zajímavé informace ze světa filmů. Více novinek najdeš v této sekci.
– V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé akční a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.

Domů
Sdílet
Diskuse