Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
6. května 2022 20:24
Čas čtení 0:44
Adéla Ježková

Policie hledá oběti muže, který měl na Táborsku sexuálně obtěžovat děti

Policie hledá oběti muže, který měl na Táborsku sexuálně obtěžovat děti
Zdroj: Policie ČR/Ilustrační foto
NEWS POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Muž, který organizoval volnočasové aktivity, pravděpodobně několik let sexuálně obtěžoval děti. Policisté hledají ty, které poškodil.

Policisté muže, který měl děti a mladistvé sexuálně obtěžovat v rámci organizování volnočasových aktivit zejména v okrese Tábor, již stíhá. Spáchané mravnostní delikty by se podle jejich vyjádření mohly týkat velkého počtu dětí. Vyzývají tak veřejnost ke spolupráci.

„Kriminalisté žádají rodiče dětí, pravděpodobně především nezletilých chlapců ve věku od sedmi do patnácti let, kteří se zúčastnili v období od roku 2017 do současné doby jakýchkoliv volnočasových mimoškolních aktivit, aby se v případě podezření, že vůči jejich dítěti mohlo dojít ke spáchání protiprávního jednání mravnostního charakteru, obrátili na vyšetřovatele,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner.

Využít mohou telefonní číslo 703 857 720, email [email protected] nebo linku policie 158.

Mimoškolní aktivity obviněného muže měli podle policistů navštěvovat žáci ze ZŠ Malšice a ZŠ Zborovská v Táboře. Nemohou ale vyloučit ani přítomnost žáků z dalších škol, šlo totiž především o mimoškolní zájmové či sportovní aktivity.

Bezplatná linka bezpečí: 116 111 (pro děti, mládež a studující do 26 let)
Domů
Sdílet
Diskuse