Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2022 9:15
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Netflix údajne ponúkne lacnejší paušál s reklamami už tento rok

Netflix údajne ponúkne lacnejší paušál s reklamami už tento rok
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix ti umožní platiť za služby menej, ale budeš musieť strpieť reklamy.

Magazín The New York Times sa dostal k informáciám, ktoré spoločnosť Netflix posielala svojim zamestnancom. Údajne v nich stojí, že Netflix plánuje do konca roka zaviesť nový, lacnejší paušál. Jeho predplatitelia však budú musieť strpieť reklamy.

Doporučeno
O čem bude film Avengers 5? Proti komu a čemu budou hrdinové bojovat? O čem bude film Avengers 5? Proti komu a čemu budou hrdinové bojovat? 11. května 2022 12:30

Zatiaľ neexistujú žiadne informácie o tom, aké dlhé reklamy a ako často prerušia seriál alebo film. Netflix to robí v snahe získať nových predplatiteľov, keďže ich začína strácať. Deje sa to z viacerých dôvodov.

Netflix opakovane zdražuje, ruší obľúbené seriály, neprodukuje vlastné filmy a seriály v dostatočne vysokej kvalite a stráca veľkú časť filmov a seriálov z katalógu.

Okrem zavedenia nového plánu chce Netflix do konca roka prísť na spôsob, ktorým zamedzí zdieľaniu hesiel, takže svoj účet už nebudeš môcť zdieľať s množstvom ľudí naraz. Presné informácie o tom, ako bude fungovať platenie a využívanie Netflixu s novými nastaveniami, sa dozvieme neskôr. 

Netflix horory
Zdroj: Netflix
Domů
Sdílet
Diskuse