Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2022 7:55
Čas čtení 0:43
Ilona Hobzová

Policie vypátrala Patrika Pešavu alias Koleso. Zadržela ho v Benešově (Aktualizováno)

Policie vypátrala Patrika Pešavu alias Koleso. Zadržela ho v Benešově (Aktualizováno)
Zdroj: Instagram/kolesooriginal
NEWS POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Koleso se má v červnu představit v projektu Clash of Stars.

Policie odvolala pátrání po třiadvacetiletém Patriku Pešavovi, který je uživatelům sociálních sítí známý spíše pod přezdívkou Koleso. Na TikToku nebo Instagramu ho sledují desetitisíce lidí. Ve čtvrtek v dopoledních hodinách ho policisté našli v Benešově u Prahy. Hledán byl v souvislosti s blíže nespecifikovanou trestnou činností. Aktuálně je podle vyjádření policie pro deník Blesk v roli svědka.

Pátrání po Pešavovi potvrdila ve čtvrtek ráno redakci REFRESHERu i mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková, která jen o pár hodin později informovala o tom, že byl muž nalezen. „Byl zadržen před malou chvílí v Benešově u Prahy,“ uvedla Viačková. Další informace policie zatím nezveřejnila. 

Pešava je známou postavou sociálních sítí, na nichž má přezdívku Koleso. Na TikToku jeho profil sleduje téměř sto padesát tisíc lidí, na Instagramu více než šedesát tisíc. Jako Koleso se také v červnu účastnit akce s názvem Clash of Stars, tedy soubojů známých osobností, influencerů slavných z YouTube, TikToku a Instagramu. Plánovaný souboj Koleso vs. Kril označil jeden z organizátorů za internetový zápas století.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený JÁ JSEM KOLESO (@kolesooriginal)

Článek byl aktualizován a doplněn o nové informace.

Domů
Sdílet
Diskuse