Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. května 2022 19:40
Čas čtení 1:12
Adam Novosad

Logan Paul tvrdí, že Floyd Mayweather mu pořád dluží miliony dolarů za jejich zápas. „Skončíš v base,“ vzkazuje mu youtuber

Logan Paul tvrdí, že Floyd Mayweather mu pořád dluží miliony dolarů za jejich zápas. „Skončíš v base,“ vzkazuje mu youtuber
Zdroj: Getty Images/Cliff Hawkins
NEWS BOJOVÉ SPORTY BOX FLOYD MAYWEATHER LOGAN PAUL ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Legendární boxer údajně Paulovi pořád nevyplatil všechny peníze za společný souboj.

Logan Paul tvrdí, že Floyd Mayweather mu pořád dluží miliony dolarů za společný boxerský souboj, který se odehrál loni. Youtuber, ze kterého se v průběhu let stal sportovec, se s Mayweatherem postavil do ringu 6. června 2021, aby si změřili síly v osmi kolech.

Doporučeno
Poškození mozku v MMA a boxu: Jak vypadají projevy a jak se můžeš chránit? Poškození mozku v MMA a boxu: Jak vypadají projevy a jak se můžeš chránit? 11. května 2022 7:00

Na základě smlouvy podepsané před zápasem se oba dohodli, že půjde o exhibiční souboj bez vyhlašování vítěze, přesto pro diváky připravili dobrou show. Logan Paul nyní opětovně přizvukuje, že souboj sice stál za to, ale tým Floyda Mayweathera mu stále nezaplatil zůstatek peněz, které měl podle smlouvy dostat, píše Unilad.

Mayweather si ze souboje údajně odnesl 50 procent všech příjmů z televizního pay-per-view přenosu, zatímco Paul na zápase vydělal výrazně méně. Stále se však finální částka měla pohybovat kolem 20 milionů dolarů. Youtuber už koncem loňského roku Mayweathera upozorňoval, aby mu zůstatek financí vyplatil, nicméně zdá se, že k nápravě ze strany boxera nedošlo.

Z toho, že svoji výplatu od Mayweathera nedostal, si Paul utahoval začátkem roku. Žebříček nejlépe vydělávajících youtuberů okomentoval slovy, že kdoví, jak vysoko by skončil, kdyby mu Floyd zaplatil. V lednu 2022 zase ve videu vzkázal Floydovi, aby platbu urgoval, ale zřejmě neúspěšně. „Posuň mě výše jako prioritu na seznamu lidí, kterým je stále třeba zaplatit,“ chtěl se tehdy s boxerem dohodnout mimosoudní cestou.

Doporučeno
Dětství mezi pouličními gangy, chudoba a násilí. Nate a Nick Diazovi se i přes těžký život stali legendami UFC Dětství mezi pouličními gangy, chudoba a násilí. Nate a Nick Diazovi se i přes těžký život stali legendami UFC 6. května 2022 11:30

Logan Paul nyní pro bulvární web TMZ prozradil, že více odmítá s Mayweatherem komunikovat a žádat ho, aby své peníze dostal. Chystá se prý proto jít k soudu. „Ne, pořád mi nevyplatil všechno. To je fakt. Chybí mi pár milionů,“ potvrdil Paul. „Uvidíme se v soudní síni. Gratuluji k tomu, že půjdeš do basy, Floyde,“ vzkázal svému boxerskému soupeři.

Domů
Sdílet
Diskuse