Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. května 2022 19:34
Čas čtení 0:30
Tereza Patočková

V Jablonci syn ubodal svého otce. Hrozí mu osmnáct let vězení

V Jablonci syn ubodal svého otce. Hrozí mu osmnáct let vězení
Zdroj: Policie ČR/Ilustrační foto
NEWS POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Minulou středu došlo v Liberecké ulici k vraždě. Dle policie skončila tragicky hádka mezi otcem a synem.

V Liberecké ulici v Jablonci došlo minulou středu k potyčce otce se synem, při které otec zraněním na místě podlehnul. Podle policie synovi nyní hrozí za vraždu až osmnáct let vězení. Uvedl to server Liberecká drbna.

„V uplynulých dnech vrchní komisař z Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Libereckého kraje zahájil trestní stíhání dvacetiletého muže jako obviněného ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy,“ potvrdila serveru mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Podle Sochorové došlo k potyčce minulou středu okolo půl třetí ráno. Nejprve vše začalo hádkou, poté ale dvacetiletý muž svého o devatenáct let staršího otce pobodal nožem. Ten následně po převozu do nemocnice svým zraněním podlehl.

„Obviněný byl vzat do vazby a nyní mu za spáchání uvedeného zvlášť závažného zločinu hrozí trest odnětí svobody až na osmnáct let,“ dodala mluvčí

Domů
Sdílet
Diskuse