Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2022 11:18
Čas čtení 1:26
Dominik Vetrák

Cyberpunk: Edgerunners je nový animovaný seriál od Netflixu, který už z traileru vypadá lépe než hra Cyberpunk 2077

Cyberpunk: Edgerunners je nový animovaný seriál od Netflixu, který už z traileru vypadá lépe než hra Cyberpunk 2077
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY CYBERPUNK 2077
Uložit Uložené

Sleduj debutové záběry z očekávaného animovaného seriálu ze světa Cyberpunk 2077.

Studio CD Projekt Red, které vytvořilo skvělou hru Zaklínač 3 a také Cyberpunk 2077, v lednu 2020 oznámilo, že ve spolupráci s Netflixem a animátorským studiem Trigger (vytvořilo anime Kill la Kill či Promare) vytvoří animovaný seriál s názvem Cyberpunk. Dnes tady k němu máme už i první teaser trailer. Vidíme v něm množství akčních, brutálních, ale i originálně vypadajících scén, které v nás vyvolávají vlnu optimismu. 

Děj se zaměří na teenagera jménem TK, chlapce z ulice, který se rozhodne obrátit svůj život vzhůru nohama a stane se nájemným vrahem – Edgerunnerem. Seriál bude mít deset epizod, které uvidíme exkluzivně na Netflixu již v září 2022. 

Společnost Netflix kromě toho oznámila i další animované projekty. Jedním z nich je animák o King Kongovi, ale také bláznivý animovaný seriál Farzar ve stylu Ricka a Mortyho (premiéru má v červenci 2022). 

Viděli jsme také první záběry z nové série animovaného seriálu Dragon Prince, která se na Netflix dostane někdy v průběhu letošního roku.

Velmi zajímavě vypadá i nový animovaný seriál Entergalactic, na kterém pracuje také rapper Kid Cudi. 

Doporučeno
Cyberpunk 2077 je zábavnější než kdy dřív. Famózní rozšíření Phantom Liberty posouvá hru na novou úroveň Cyberpunk 2077 je zábavnější než kdy dřív. Famózní rozšíření Phantom Liberty posouvá hru na novou úroveň 25. září 2023 16:00

Ve sci-fi anime Exception budeme sledovat partu hrdinů, kteří musí najít obyvatelnou planetu v hlubokém vesmíru. Lidstvu totiž na planetě Zemi dochází čas. 



Mohlo by tě zajímat:
Vybrali jsme 10 nejlepších filmů Johnnyho Deppa. Některé vás zahřejí u srdce, jiné vám ho zlomí a u některých se zase královsky pobavíte
– Jaderná válka, která zničila USA i SSSR. Toto je top 10 katastrofických filmů
10 nejlepších filmů podle skutečných událostí
Domů
Sdílet
Diskuse