Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2022 12:09
Čas čtení 0:46
Dominik Vetrák

Přichází hra léta? Ve Stray budeš hrát za kočku v cyberpunkovém světě plném robotů

Přichází hra léta? Ve Stray budeš hrát za kočku v cyberpunkovém světě plném robotů
Zdroj: Annapurna Interactive/BlueTwelve Studio
TECH STRAY
Uložit Uložené

Hra Stray vyjde už v červenci a předplatitelé PS Plus Extra ji budou mít zdarma. Nový trailer odhaluje zábavnou hratelnost.

Stray je dystopicko-cyberpunková hra, ve které budeme hrát za kočku. Ta se pohybuje ve světě plném robotů, ve kterém neexistují žádní lidé. V kůži, respektive v srsti kočky budeme zkoumat okolí a zjišťovat, co se stalo s lidmi.

Hra nebude jen o skákání mezi budovami a řešení logických hádanek. Součástí hratelnosti bude také unikání před nepřáteli. Jde o jakési temné potvory, které jsou sice malé, ale ve větších počtech dokážou kočce ublížit.

Její animace a pohyb vypadají úžasně a autenticky. Tvůrci prozradili, že nejde o motion capture technologii, při které by snímali pohyby skutečné kočky. Všechny animace vytvořili ručně po analýze pohybů koček z videí. Vývojáři nezapomněli ani na to, že kočky mohou být záludné, což rovněž implementovali i do hry. 

Hra Stray vypadá velmi zábavně a originálně. Na PC, PS4 a PS5 vyjde již 19. července. Předplatitelé PS Plus Extra a Premium si ji budou moci stáhnout zdarma.

Mohlo by tě zajímat:
Vybrali jsme 10 nejlepších filmů Johnnyho Deppa. Některé vás zahřejí u srdce, jiné vám ho zlomí a u některých se zase královsky pobavíte
– Jaderná válka, která zničila USA i SSSR. Toto je top 10 katastrofických filmů
10 nejlepších filmů podle skutečných událostí
Domů
Sdílet
Diskuse