Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. června 2022 10:45
Čas čtení 1:05
Vojtěch Vanda

V Praze se srazil autobus s osobním vozem, nehoda si vyžádala minimálně 12 zraněných dětí

V Praze se srazil autobus s osobním vozem, nehoda si vyžádala minimálně 12 zraněných dětí
Zdroj: Hasiči Praha
NEWS POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Záchranná služba nicméně dodala, že všechna zranění jsou lehkého charakteru.

Střet autobusu s osobním autem si vyžádal mnoho raněných. Došlo k němu ve čtvrtek ráno v ulici K Horkám v Praze. Na místě je podle zpráv záchranářů asi 15 zraněných osob, z nichž 12 byly děti, charakter zranění je ale naštěstí lehký. Hasiči informovali o tom, že byl hlášen vyšší únik oleje, to se ale na místě nepotvrdilo.

Doporučeno
Vlak u Hulína srazil člověka. Provoz na trati byl zastaven na 45 minut Vlak u Hulína srazil člověka. Provoz na trati byl zastaven na 45 minut 20. června 2022 12:50

O nehodě informovali záchranáři přesně v 9 hodin ráno. „V ulici K Horkám došlo k dopravní nehodě autobusu a osobního automobilu. Na místo jsme vyslali 3 pohotovostní vozy, lékaře, inspektora a speciální vůz Fénix,“ uvedl sbor na Twitteru. „Na místě se nachází cca 15 zraněných osob. Všichni jsou při vědomí, jedná se vesměs o lehká zranění,“ napsal.

Záchranná služba poté doplnila, že 12 z 15 zraněných byly děti. „Jednalo se o 12 dětí ve věku 10–12 let a tři dospělé osoby včetně řidiče osobního automobilu. Naštěstí se jednalo jen o lehká zranění, nejčastěji úrazy hlavy a pohmožděniny,“ dodal.

Na místo dorazili vzápětí i hasiči, kteří na místě provedli i protipožární opatření. „Na místo vyjeli hasiči z Chodova a také ze Strašnic kvůli hlášenému většímu úniku oleje, který se nepotvrdil,“ dodali. Příčina nehody je předmětem vyšetřování.

Domů
Sdílet
Diskuse