Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. června 2022 12:50
Čas čtení 0:32
Radim Šlechta ČTK

Vlak u Hulína srazil člověka. Provoz na trati byl zastaven na 45 minut

Vlak u Hulína srazil člověka. Provoz na trati byl zastaven na 45 minut
Zdroj: Unsplash/László Glatz/na voľné použitie
NEWS ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Podle Drážní inspekce utrpěl člověk těžké zranění.

Nákladní vlak srazil dnes dopoledne mezi Hulínem na Kroměřížsku a Tlumačovem na Zlínsku člověka, který podle mluvčího Drážní inspekce Martina Drápala utrpěl těžké zranění. Provoz na trati 330 byl v místě nehody zhruba 45 minut zastaven. Podle údajů, které zveřejnily České dráhy, se jej v 11:35 podařilo obnovit bez omezení.

Nehoda se stala na železničním koridoru spojujícím Přerov s Břeclaví. „Podle informací, které mám, došlo v 10:50 ve stanici v Záhlinicích ke střetu nákladního vlaku s osobou. V tuto chvíli máme hlášeno těžké zranění, následky se ale mohou změnit,“ řekl po nehodě ČTK Drápal. Záhlinice jsou místní částí Hulína.

Dvoukolejná elektrizovaná celostátní trať číslo 330 je součástí druhého koridoru. Z Přerova vede přes Hulín, Otrokovice, Staré Město na Uherskohradišťsku, Moravský Písek a Rohatec na Hodonínsku a Hodonín do Břeclavi. Jezdí po ní vnitrostátní i mezinárodní spoje.

Domů
Sdílet
Diskuse