Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
1. července 2022 20:14
Čas čtení 0:37
Ema Stanovská

Australský tenista dostal pokutu za plivanec směrem k divákovi. Zaplatit musí 10 tisíc dolarů

Australský tenista dostal pokutu za plivanec směrem k divákovi. Zaplatit musí 10 tisíc dolarů
Zdroj: TASR/AP
SPORT TENIS ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Jeden z diváků ho prý neustále slovně provokoval a tenista neudržel nervy na uzdě.

Australský tenista Nick Kyrgios dostal od organizátorů Wimbledonu pokutu ve výši 10 tisíc dolarů za plivanec směrem k divákovi, píše portál Eurosport.

Stalo se to ještě během jeho zápasu 1. kola s britským hráčem Paulem Jubbem, ve kterém zvítězil až po pětisetovém dramatu.

Doporučeno
Barbora Krejčíková: Rodina je základ, nejen ve sportu, ale celkově v životě. Rodiče mi dali strašně moc Barbora Krejčíková: Rodina je základ, nejen ve sportu, ale celkově v životě. Rodiče mi dali strašně moc 13. dubna 2022 7:00

Kyrgios tvrdí, že jej jeden z diváků neustále slovně provokoval a už během utkání žádal rozhodčího, aby zasáhl. Australan po zápase přiznal, že si později směrem k němu plivnul. Organizátoři ho proto potrestali nejvyšší pokutou v dosavadním průběhu letošního turnaje.

Kyrgios mezitím vyhrál i ve 2. kole, když vyřadil turnajovou šestadvacítku Srba Filipa Krajinoviće 6:2, 6:3, 6:1.

„Jen jsem chtěl všem připomenout, že jsem dobrý. V prvním kole jsem nebyl ani zdaleka nejlepší, ale dnes jsem byl ve formě,“ uvedl po zápase.

Doporučeno
„Extrémně důležité je nebát se dělat chyby. Být sám sebou vyžaduje odvahu,“ říká kouč hvězd Vít Schlesinger (Rozhovor) „Extrémně důležité je nebát se dělat chyby. Být sám sebou vyžaduje odvahu,“ říká kouč hvězd Vít Schlesinger (Rozhovor) 20. června 2022 7:00

Pro více zpráv, rozhovorů a článků ze světa sportu nezapomeň sledovat podkategorii sport.

Domů
Sdílet
Diskuse