Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. července 2022 17:45
Čas čtení 0:51
Tereza Šnajdrová

V Praze vystoupí Jason Derulo, Anne-Marie i Palaye Royale, organizátoři přesunutého festivalu SodaPop chystají nové koncerty

V Praze vystoupí Jason Derulo, Anne-Marie i Palaye Royale, organizátoři přesunutého festivalu SodaPop chystají nové koncerty
Zdroj: Flickr/Festivais/volně k použití
NEWS HUDBA ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Festival SodaPop se letos sice neuskuteční, ale svoje fanoušky potěší tak i tak. Většinu umělců, kteří měli na festivalu vystoupit, přiveze do Prahy.

Začátkem června jsme tě informovali o tom, že se festival SodaPop neuskutečníPořadatelé popového fesťáku, na kterém měly vystoupit velké zahraniční hvězdy, však nenechá své fanoušky na holičkách a v srpnu do Prahy přiveze většinu vystupujících. Těšit se můžeš na koncert Palaye Royale, Jasona Derula, 100 gecs, Anne-Marie a mnoho dalších.

Doporučeno
Festival SodaPop se tento rok neuskuteční. Přesouvá se na rok 2023 Festival SodaPop se tento rok neuskuteční. Přesouvá se na rok 2023 10. června 2022 16:44

První koncert pod taktovkou SodaPopu se uskuteční 12. srpna v pražském Power Station Holešovice. Vystoupí na něm britská zpěvačka Anne-Marie a romantický písničkář JC Stewart. Anne-Marie se českému publiku ukáže vůbec poprvé, tak neváhej a kupuj lístky, ať o tento koncert nepřijdeš.

Stejný den pak v Malé sportovní hale odehrají svůj koncert kanadští art-rockeři Palaye Royale. Spolu s nimi se divákům na pódiu ukáže také kanadský rapper bbno$, jehož track Lalala pobláznil takřka celý TikTok. A aby toho nebylo málo, 12. srpna v holešovické hale vystoupí také americký zpěvák a tiktoker jxdn.

Doporučeno
Harry Styles poprvé v Praze: Řev fanoušků přehlušil první skladby. Charismatickému zpěvákovi ležela O2 arena u nohou (Reportáž) Harry Styles poprvé v Praze: Řev fanoušků přehlušil první skladby. Charismatickému zpěvákovi ležela O2 arena u nohou (Reportáž) 16. července 2022 13:30

Na sobotu 13. srpna si pak pro tebe SodaPop připravil další dva skvělé koncerty. Holešovickou Power Station potěší Jason Derulo, který ti zahraje nejznámější hity jako Acapulco, Swalla nebo 1, 2, 3. Ve stejnou dobu pak Lucerna Music Bar přivítá americké hyperpopové duo 100 gecs.

Rozhodování, na který koncert vyrazit, určitě nebude jednoduché. Věříme, že se dobře rozhodneš a oceníš, že ačkoli se festival SodaPop neuskuteční, většinu vystupujících si budeš moci užít i tak.

Domů
Sdílet
Diskuse