Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Footshop.
15. srpna 2022 10:30
Čas čtení 1:48
Sponzorovaný obsah

Extravagantní a jednoduše kombinovatelné: Nike Air Kukini jsou na Footshopu dostupné v provedení Cream Grey

Extravagantní a jednoduše kombinovatelné: Nike Air Kukini jsou na Footshopu dostupné v provedení Cream Grey
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP MÓDA NIKE
Uložit Uložené

Crazy silueta a absolutní pohodlí. Footshop představuje extravagantní tenisky v novém editorialu se Sharlotou.

Hledáš nový neokoukaný pár tenisek? Potom jsi na správném místě. V nabídce online obchodu Footshop přibyly Nike Air Kukini v barevném provedení Cream Grey a součástí kampaně je i Sharlota, která je ztělesněním svobody a extravagance.

Uvedené aspekty nejlépe vystihují čerstvou novinku z dílny Nike, kterou vedení a designéři vytáhli z archivů po dlouhých deseti letech. Tenisky bez šněrování jsou určeny do ulic a spojují maximální komfort díky odpružení s technologií Air s technickým stylem. Ten se těší mimořádné oblibě už několik sezón a nic nenasvědčuje tomu, že nastane změna.

Nakupuj tenisky Nike Air Kukini
Nike Air Kukini
Zdroj: Footshop
Nike Air Kukini
Zdroj: Footshop

Tenisky, se kterými se neztratíš v davu ani na Times Square

Nike Air Kukini jsou tenisky pro lidi, kteří chtějí, aby je bylo vidět i slyšet. Model měl v minulosti status outsidera a jen úzkou skupinu fanoušků, ale díky převratnému designu je na cestě na vrchol popularity. Důkazem jsou vyhotovení, která společnost Nike představila v rámci spolupráce se Stüssy a reselleři je prodávají za dvojnásobnou cenu.

Svěží novinka s přívlastkem Cream Grey je vyrobena z pružných materiálů a z látky, která je podobná neoprenu. Jemná barevná kombinace nechává vyniknout tvar tenisek, které snadno zkombinuješ s čímkoli ze svého šatníku včetně šortek, džínů nebo šatů v případě žen. Díky originálním liniím se v těchto sportovních kráskách neztratíš v davu ani na Times Square. Výhodou je i rychlé obouvání a zouvání – zapomeň na šněrování a ušetři spoustu času.

Kromě novinky Cream Grey najdeš v nabídce online obchodu Footshop i další provedení. Pokud miluješ barvy oceánu, sáhni po variantě se snadným přechodem od zelené k modré. V případě, že se nebojíš výrazných zvířecích vzorů, tygrovaná verze je jako stvořená pro tebe nebo můžeš vyzkoušet bílo-šedou alternativu s mystickým vzorem. Výběr záleží jen na tobě.

Nakupuj tenisky Nike Air Kukini

Kampaň se Sharlotou je stejně hlučná a výrazná jako tenisky

Výjimečná obuv si zaslouží skvělou kampaň a vedení společnosti Footshop vytvořilo sérii fotografií, které jsou stejně hlučné a výrazné jako tenisky v hlavní roli.

Koncept kampaně k teniskám Nike Air Kukini je plný barev a extravagance. Výbuch pestrých odstínů, zlato a pózy v podání známé interpretky navozují trojrozměrný dojem. Výsledný umělecký koncert je dílem pěti kreativních duší.

Fotografie jsou dílem Anny Kovtunové, před objektivem zazářila zpěvačka a rapperka Sharlota, která dokonale splynula s prostředím a energií obuvi s bohatou historií. Upcyklovaný outfit od značky Re_akire je dílem návrhářky Eriky Štěpánkové. O vizáž včetně make-upu a účesu se postarala umělkyně KOKI. Finální dotek plný fantazie dodala jednotlivým fotografiím Kateřina Olexová, která je také autorkou koláží.

Tenisky Nike Air Kukini v barevném provedení Cream Grey budou v nabídce online obchodu Footshop již 13. srpna. Nastav si připomínku a nezapomeň si ulovit svůj kousek pohodlí a svobody. Nejdřív si ale vychutnej sérii fotografií.

samsungsamsungsamsungsamsung
Zobrazit galerii
(4)
Doporučeno
Naskoč na vlnu trendy tenisek díky novinkám z dílen Asics, New Balance či Nike Naskoč na vlnu trendy tenisek díky novinkám z dílen Asics, New Balance či Nike 4. srpna 2022 10:00
Domů
Sdílet
Diskuse