Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2024 v 15:23
Čas čtení 0:52
Karolína Uličná

KFC prodává vlastní parfém, připomíná vůni grilování. Cena limitované edice tě překvapí

GASTRO FAST-FOOD KFC
Uložit Uložené

Cena za 100 mililitrů je příjemných 14 dolarů, v přepočtu tedy zhruba 325 korun.

Nejnovějším produktem oblíbeného fastfoodu je parfém „No 11 Eau de BBQ“. Jedná se o limitovanou edici, která byla vytvořena na podporu nového hamburgeru v nabídce řetězce.

Doporučeno
Simpsonovi jako sitcom z 50. let? Podívej se, co vytvořila umělá inteligence Simpsonovi jako sitcom z 50. let? Podívej se, co vytvořila umělá inteligence 2. května 2024 v 20:09

Eau de BBQ přichází se sloganem Opilý hlady. „Všichni to známe – ta nezaměnitelná vůně BBQ, která se line vzduchem, dráždí naše smysly a vyvolává v nás touhu po chuti uzené dobroty. Ale co kdybyste tuto neodolatelnou vůni mohli zachytit v láhvi,“ stojí na oficiálních stránkách KFC.

Vůně je kouřová a profil se skládá z vůně dřevěného uhlí a dřeva na uzení. Jak informoval deník New York Post, přestože je parfém zatím dostupný pouze na britském trhu, je již vyprodán. Společnost KFC bude vyřizovat online objednávky od 6. května. Lidé si jej mohli zakoupit také přímo v některých prodejnách. Objem 100 ml se prodává za 14 dolarů. 

„Tento parfém je určen pro opravdové fanoušky KFC a BBQ, protože kdo říká, že vůně nemůže být zároveň dobrá k olíznutí prstů?“ uvedla manažerka KFC Phoebe Syms.

Doporučeno
Tohle jsou zatím tři nejlepší filmy za rok 2024, které stojí za to vidět. Duna nevyhrála Tohle jsou zatím tři nejlepší filmy za rok 2024, které stojí za to vidět. Duna nevyhrála 3. května 2024 v 7:33

Všechna procenta z prodeje půjdou na konto nadace KFC, která podporuje organizace dávající mladým lidem možnost budovat svůj potenciál a pozitivní budoucnost. Kromě parfému prodává společnost Kentucky Fried Chicken také sluneční brýle, otvírák na pivo a tričko s barvami a nápisy KFC.

Domů
Sdílet
Diskuse