Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. května 2024 9:31
Čas čtení 0:49
Ella Petrová

FOTO: Sheldon Cooper je zpět! Koukni na první fotky z velkého návratu hvězd Teorie velkého třesku

FOTO: Sheldon Cooper je zpět! Koukni na první fotky z velkého návratu hvězd Teorie velkého třesku
Zdroj: CBS Television
FILMY A SERIÁLY KOMEDIE VĚDA
Uložit Uložené

Seriál Malý Sheldon se blíží do finále, proto se v něm objeví nejen dospělá verze hlavního představitele, ale i jeho žena Amy.

Pořad odvysílá svou poslední dvojepizodu již 16. května. V ní si zahrají Jim Parson (Sheldon Cooper) i Mayim Bialik (Amy Farrah Fowler). Spin-off populárního seriálu Teorie velkého třesku s názvem Malý Sheldon se stal mezi lidmi velice oblíbený. Není divu, vědátor Sheldon patří mezi jednu z nejvděčnějších seriálových postav vůbec. Diváci tak dospívajícího génia sledovali během sedmi úspěšných řad. Všechno ale jednou končí a výjimkou není ani tento seriál.
 
Postavu dětského hrdiny si zahrál Iain Armitage, který se do role vtělil naprosto skvěle. Bez něho by prý show dokonce nikdy nevznikla. „Ten kluk to prostě zabil. Pokud by k tomu nedošlo, nepokračovali bychom dál,“ odhalil spolutvůrce seriálu Chuck Lorre. Nyní se na obrazovce objeví původní dospělá verze Sheldona. Herec poměrně zestárnul, poslední vzpomínku na něho máme z roku 2019, kdy seriál Teorie velkého třesku skončil.
 


Na fotografiích jsou Sheldon s Amy zachyceni v jeho pracovně, kdy koukají na počítač. Stěny kanceláře zdobí mnoho ocenění, včetně Nobelovy ceny za fyziku, kterou získal v poslední řadě Teorie velkého třesku. Na jedné z fotek Sheldon zaklapává svůj počítač, což nasvědčuje, že se po době vyprávění příběhu a sepisování pamětí dostal do samotného finále.

Domů
Sdílet
Diskuse