Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
16. srpna 2022 13:33
Čas čtení 0:56
Tereza Šnajdrová

Ezra Miller přiznali, že bojují se „složitými psychickými problémy“. Za své chování se omluvili

Ezra Miller přiznali, že bojují se „složitými psychickými problémy“. Za své chování se omluvili
Zdroj: Getty Images/Tristan Fewings
NEWS EZRA MILLER ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Ezra Miller v posledních měsících několikrát šokovali veřejnost svým chováním. Miller nyní přiznali, že bojují se „složitými psychickými problémy“ a za své chování se omluvili.

Ezra Miller byli v březnu tohoto roku zatčeni kvůli výtržnictví v baru na Havaji, před týdnem zase čelili obvinění z vloupání a jen pár dní zpět byli obviněni z ukrývání matky a dětí, po kterých pátrala policie. Miller se k celé situaci nyní vyjádřili a přiznali, že bojují se „složitými psychickými problémy“. Za své chování v uplynulých měsících se omluvili, informují Variety a Daily Mail.

Hvězda DC Universe je nebinární a používá zájmena they/them, proto v našem článku používáme český ekvivalent „oni“.
Doporučeno
Ezra Miller mají na krku další obvinění. Zařízne studio Warner film Flash? Ezra Miller mají na krku další obvinění. Zařízne studio Warner film Flash? 12. srpna 2022 17:58

Ezra Miller byli v uplynulých měsících obviněni také z groomingu a nyní konečně prolomili mlčení. Jejich zástupce zaslal deníku Variety exkluzivní prohlášení, ve kterém Miller mnohé vysvětlili.

„Poté, co jsme si nedávno prošli obdobím intenzivní krize, jsme nyní pochopili, že trpíme složitými psychickými problémy, a začali jsme se léčit. Chceme se za naše chování v uplynulé době omluvit. Jsme odhodláni udělat vše proto, abychom se vrátili do zdravé, bezpečné a produktivní fáze života,“ napsali Miller.

Jen před čtyřmi dny celý svět obletěla zpráva, že Ezra Miller ukrývají matku a její děti, po kterých pátrá policie. Ta měla příkaz odebrat děti matce, neboť rodina žila v nebezpečných podmínkách. Miller však přítomnost matky a dětí na jejich farmě ve Vermontu zatajili a policie se ocitla ve slepé uličce. 


Série skandálů narušila i plány společnosti Warner Bros., pod jejíž taktovkou vzniká film Flash, ve kterém hrají i Ezra Miller. Zda Miller vyškrtnou ze svých plánů, zatím není jisté. 

Domů
Sdílet
Diskuse