Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2022 17:58
Čas čtení 1:38
Tereza Šnajdrová

Ezra Miller mají na krku další obvinění. Zařízne studio Warner film Flash?

Ezra Miller mají na krku další obvinění. Zařízne studio Warner film Flash?
Zdroj: Taylor Hill/FilmMagic
NEWS EZRA MILLER WARNER BROS. ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Miller, kteří jsou známí z filmů Fantastická zvířata nebo Flash, se v posledních měsících dostali do hledáčku policie hned několikrát. Tentokrát čelí obvinění, že ukrývají matku a děti, po kterých pátrá policie.

Ezra Miller byli v březnu zatčeni kvůli výtržnictví v baru na Havaji, před pár dny byli zatčeni za vloupání a krádež a nyní se na povrch derou další obvinění. Miller by mohli být zapojeni do případu pohřešované matky a dětí ve Vermontu, informují NME a Rolling Stone. Hvězda DC Universe je nebinární a používá zájmena they/them, proto v našem článku používáme český ekvivalent „oni“.

Doporučeno
Přehledně: Ezra Miller na útěku. Co tomu předcházelo? Přehledně: Ezra Miller na útěku. Co tomu předcházelo? 6. července 2022 11:30

Americká policie pátrá po matce a jejích třech malých dětech, které na své farmě ve Vermontu ubytovali Ezra Miller. Pohřešovaná rodina měla v objektu žít v nebezpečných podmínkách, a to především proto, že se na pozemku vyskytují volně dostupné zbraně.

„Jsou tu střelné zbraně pro účely sebeobrany a jsou uloženy v části domu, kam děti nikdy nechodí... Moje děti se tu léčí a díky péči, kterou jim Ezra poskytují, se tu mohou více uvolnit,“ tvrdila matka. 

Když se jí policie pokusila v červenci doručit příkaz k odebrání dětí kvůli ohrožení na jejich životě, nesetkala se s úspěchem.

Miller tvrdili, že u nich žena již několik měsíců nebydlí, ale podle policie se jedná o pokus, jak se vyhnout doručení dopisu. „Majitel rezidence Miller oznámili, že matka s dětmi u nich poslední dva měsíce nebydlí. To je v rozporu s informacemi, které byly předloženy soudu. Pohřešovaná matka v červenci 2022 zveřejňovala na sociálních sítích příspěvky, ze kterých bylo možné poznat, že se jedná o farmu Miller,“ stojí v prohlášení policie.

Co bude s Flashem?

Film Flash, ve kterém Miller ztvárňují hlavní postavu, je pro studio Warner Bros. klíčový, protože se očekává, že udá nový kurz pro DC Extended Universe. Filmové testy proběhly dobře, a to i přes narůstající problémy hlavní hvězdy. Na definitivní rozhodnutí studia si proto ještě musíme počkat, nebude to lehké rozhodování.

Podle serveru Hollywood Reporter zdroj obeznámený se situací ve studiu Warner říká, že se společnost zřejmě připravuje na tři možné scénáře. Za prvé, pokud Miller vyhledají lékařskou pomoc, mohli by v určitém okamžiku poskytnout rozhovory a vysvětlit své nevyzpytatelné chování v posledních několika letech a film by pak vyšel podle plánu. 


Druhý scénář: Film vyjde, i pokud Miller nepožádají o pomoc, ale v oblasti marketingu a publicity se nikde neobjeví a Flashe už si v budoucnu rozhodně nezahrají.

Doporučeno
Na legionellu zemřelo v Polsku již 16 lidí. Nemoc se vyskytuje v důležitém vojenském uzlu na hranicích s Ukrajinou Na legionellu zemřelo v Polsku již 16 lidí. Nemoc se vyskytuje v důležitém vojenském uzlu na hranicích s Ukrajinou 31. srpna 2023 10:52

A jako poslední možnost se nabízí film za 200 milionů dolarů zkrátka utnout. Situace s Miller se dále zhoršuje a je možné, že budou vytvářet další nechtěnou publicitu. Film není možné přetočit s jiným hercem, Miller hrají téměř v každé scéně. Zaříznout film s takovým rozpočtem by byl bezprecedentní krok. 

Domů
Sdílet
Diskuse