Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. srpna 2022 6:39
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

House of the Dragon dostal největší reklamní kampaň v dějinách. HBO stojí 100 milionů dolarů

House of the Dragon dostal největší reklamní kampaň v dějinách. HBO stojí 100 milionů dolarů
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HBO MAX HBO SERIÁLY HOUSE OF THE DRAGON
Uložit Uložené

HBO nenechává nic náhodě a do propagace fantasy seriálu investuje extrémní množství peněz.

Filmový magazín Deadline přichází se zprávou, že televizní společnost HBO utratila na reklamní kampaň pro fantasy seriál House of the Dragon přes 100 milionů dolarů. Je to nejvíce v historii HBO, jelikož takovou částku nevydala na žádný jiný seriál, minimálně co se týká samostatné propagace.

Doporučeno
10 nejlepších českých hororů 10 nejlepších českých hororů 29. června 2022 11:30

Server Variety přitom v dubnu letošního roku přinesl informaci, že natočení a dokončení první desetidílné série stálo HBO 200 milionů dolarů. Dohromady tak HBO utratilo na první sérii přes 300 milionů dolarů. V tomto případě je pěkně vidět, že hollywoodská studia a filmové či seriálové společnosti musí někdy na reklamu utratit polovinu toho, co utratí na výrobu filmů a seriálů, a v některých případech je to i více.

To, že se tato investice vyplatila, potvrdila naše slovenská redakce dojmy z první epizody. Na streamovací platformě HBO Max seriál oficiálně vychází právě dnes.

House of the Dragon
Zdroj: HBO
Domů
Sdílet
Diskuse