Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
30. srpna 2022 9:27
Čas čtení 1:01

Russ zrušil evropskou tour kvůli psychickým problémům

Kategorie:
Hudba
Uložit Uložené
Russ zrušil evropskou tour kvůli psychickým problémům
Zdroj: Wirelmage/Prince Williams

Někdy je potřeba se zaměřit na své zdraví a všechno ostatní odložit bokem. Americký rapper a zpěvák Russ se momentálně dostal do podobné situace.

Americký zpěvák a rapper Russ zrušil svou nadcházejí evropskou tour v den, kdy měl vystoupit ve Stuttgartu. Důvod, proč se tak stalo, zveřejnil v pondělí na Instagramu. „Mohl bych si vymýšlet kvůli tomu, abych nepřišel o peníze. Ale realita je taková, že se cítím jak s*ačka,“ napsal upřímně svým sledujícím. Dle svých slov si uvědomil určité skutečnosti v rodinném životě, které mu znemožňují se na evropskou tour soustředit.

15. srpna 2022 13:07 Čas čtení 1:45 Česko v datech: Jen šest procent Čechů řeší své psychické potíže s odborníky. Problémem je i nedostatek péče Česko v datech: Jen šest procent Čechů řeší své psychické potíže s odborníky. Problémem je i nedostatek péče
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený RUSS (@russ)

Russ měl vystoupit na třech zastávkách v Německu, následně ve Skandinávii, Berlíně, Varšavě a 12. září měl vystoupit i v Praze. Nic takového se ale nestane, jelikož americký umělec svou tour ani nezačal. „Cítím se hrozně. V posledních 24 hodinách se staly věci, které vedly k extrémně prázdnému uvědomění, co se mého rodinného života týče, až do takové míry, že cítím, jako by mi měla puknout hlava,“ svěřil se.

Proto poprosil fanoušky o pochopení. Zároveň ale uvedl, že se nebude divit, pokud budou jeho evropští fanoušci naštvaní a nebudou jej chtít nadále podporovat. „Nikdy v životě jsem to ještě neudělal a cítím se opravdu mizerně, ale opravdu nemůžu vyhořet a předvádět vystoupení, která budou stát za h*vno,“ řekl. Uvedl, že všechny peníze za vstupenky budou vráceny.

„Kvůli jistým věcem potřebuji čas a pro jednou musím upřednostnit sám sebe. Opravdu se omlouvám,“ dodal. To potvrdil i klub Roxy, kde měl v Praze vystoupit. „S Russem zůstáváme v kontaktu a těšíme se, až ho přivítáme za příznivějších okolností. Všichni držitelé vstupenek budou v plné výši automaticky refundováni,“uvedl klub ve spolupráci s agenturou fource.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse