Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. září 2022 18:57
Čas čtení 0:54
Radim Šlechta

Shadow of the Tomb Raider je zdarma na Epic Games Store i se všemi rozšířeními

Shadow of the Tomb Raider je zdarma na Epic Games Store i se všemi rozšířeními
Zdroj: Square Enix
NEWS TIP NA HRY
Uložit Uložené

Poslední Tomb Raider bude zdarma ke stažení až do 8. září.

Skvělé zprávy pro nadšence do dobrodružné herní série Tomb Raider přinesl digitální obchod Epic Store. Hru Shadow of the Tomb Raider si mohou fanoušci zdarma přidat do své digitální knihovny až do 8. září. Poté se nabídka her opět obmění. Hru si můžeš stáhnout přímo na stránkách Epic Store.

Tomb Raider a Lara Croft jako taková patří k největším legendám fanoušků her i dobrodružných příběhů. Vyvrcholení trilogie z roku 2018 s názvem Shadow of the Tomb Raider mělo slavnou značku představit nové generaci hráčů. Dobrodružná hra tě provede nástrahami klasického badatelského příběhu, jeskyněmi, starými kryptami a šikovně nastraženými pastmi.

V rámci kampaně Epic Store bude Shadow of the Tomb Raider k dispozici i se všemi rozšířeními a dodatečnými přídavky.

„Ve hře Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition zažijete závěrečnou kapitolu příběhu Lařina původu, kdy se z ní stává průzkumnice hrobek, jak jí bylo předurčeno. Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition kombinuje základní hru, všech sedm DLC a také všechny stahovatelné zbraně, oblečení a dovednosti a představuje tak dokonalý způsob, jak prožít klíčový okamžik Lařina života,“ přibližuje Epic Store.

Doporučeno
Česká hra, která dobyla svět, i legendární RPG. Tyto herní pecky teď koupíš za méně než 200 korun Česká hra, která dobyla svět, i legendární RPG. Tyto herní pecky teď koupíš za méně než 200 korun 23. prosince 2023 6:00

První hra Tomb Raider vyšla už v roce 1996 a Lara Croft se dostala do Guinnessovy knihy rekordů jako nejúspěšnější videoherní hrdinka. Hra se dočkala i několika filmových adaptací. V těch původních si Laru Croft zahrála Angelina Jolie, v posledním filmu z roku 2018 ji vystřídala Alicia Vikander.

Domů
Sdílet
Diskuse