Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2022 12:48
Čas čtení 0:30
Richard Balog

VIDEO: Součástí pozvánky na přehlídku Diesel byl i anální kolík. Podívej se na ambiciózní módní show

VIDEO: Součástí pozvánky na přehlídku Diesel byl i anální kolík. Podívej se na ambiciózní módní show
Zdroj: Diesel
MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Kreativní ředitel italské oděvní značky Glenn Martens dostál své pověsti a hosty překvapil netradičním dárečkem.

Marketingový tým značky Diesel s kreativním ředitelem Glennem Martensem zvolili originální formu pozvánky na přehlídku nové kolekce pro období jaro/léto 2023. Hostům poslali krabici, ve které byl kromě pozvánky také dárek v podobě análního kolíku v modré barvě.

@highsnobiety @diesel’s show invitation came with a little surprise 👀 #snobtok #highsnobiety ♬ original sound - Stan :)

 

Martens v rámci přehlídky vytvořil vlastní svět, který začínal zmiňovanou pozvánkou včetně análního kolíku a končil velkolepou scénou. Na molu byla obrovská nafukovací socha, která byla desetkrát větší oproti postavám z poslední přehlídky. Šlo o největší nafukovací umělecké dílo, které bylo kdy vytvořeno, a bude zapsáno do Guinnessovy knihy rekordů.  

Doporučeno
Nabarvení tyče z balkónu mu změnilo život. Bývalý řidič kamionu dawidush prodává podtácky, sní o značce oblečení a nezávislosti Nabarvení tyče z balkónu mu změnilo život. Bývalý řidič kamionu dawidush prodává podtácky, sní o značce oblečení a nezávislosti 9. září 2022 10:30

Vychutnej si záznam z přehlídky, jež byla oslavou návratu na vrchol i módy ze začátku tisíciletí. Přesně takto má vypadat show, která strhne pozornost široké veřejnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse