Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2022 14:42
Čas čtení 0:49
Adéla Ježková

Známe nominace na ceny The Game Awards 2022. Hlasovat v „herních Oscarech“ můžeš i ty

Známe nominace na ceny The Game Awards 2022. Hlasovat v „herních Oscarech“ můžeš i ty
Zdroj: The Game Awards/propagační materiál
NEWS NEJLEPŠÍ HRY NOVÉ HRY TIP NA HRY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

The Game Awards oznámily nominace pro rok 2022.

V čele letošního žebříčku stojí společnost Sony Interactive Entertainment, která se pyšní celkem 20 nominacemi na hry ze své produkce. Následují Annapurna Interactive a Nintendo s 11 nominacemi, Bandai Namco Entertainment s osmi a Riot Games se šesti nominacemi. Nominace vybrala podle serveru Gematsu celosvětová porota složená z více než 100 mediálních publikací a vlivných médií.

Doporučeno
Do vývoje nové hry se můžeš zapojit i ty. Studio Kikiriki Games nesbírá peníze, ale nápady Do vývoje nové hry se můžeš zapojit i ty. Studio Kikiriki Games nesbírá peníze, ale nápady 11. listopadu 2022 9:20

Uživatelé mohou nyní hlasovat ve všech kategoriích prostřednictvím oficiálních webových stránek a také prostřednictvím oficiálního The Game Awards Voting Botu na Discordu. Hlasování bude ukončeno 7. prosince. Událost pak bude možné sledovat o den později na více než čtyřiceti video platformách po celém světě. 

O nejlepší hru celého roku se letos uchází tituly A Plague Tale: Requiem, Elden Ring, God of War Ragnarök, Horizon Forbidden West, Stray a Xenoblade Chronicles 3. Například o nejlepší mobilní hru pak soupeří tituly Apex Legends Mobile, Diablo Immortal, MARVEL SNAP a Tower of Fantasy. Všech 31 kategorií si můžeš prohlédnout zde.

Doporučeno
10 tipů, jak hrát Elden Ring a porazit těžké bossy (Návod) 10 tipů, jak hrát Elden Ring a porazit těžké bossy (Návod) 6. března 2022 10:30

The Game Awards založil v roce 2014 mediální podnikatel Geoff Keighley, který pořad také moderuje a produkuje. Prestižní událost se „snaží ocenit ty, kteří zlepšují blaho herní komunity, a vyzdvihnout hlasy, které představují budoucnost tohoto média“.

Domů
Sdílet
Diskuse