Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jde o specifickou formu partnerství.
23. listopadu 2022 17:30
Čas čtení 3:42
Richard Balog

Vybrali jsme nejlepší páry zimních bot. Vhodné jsou do městských ulic i do hor

Vybrali jsme nejlepší páry zimních bot. Vhodné jsou do městských ulic i do hor
Zdroj: Footshop
MÓDA
Uložit Uložené

Perfektní volbou jsou legendární kožené boty od značek Dr. Martens či Timberland, ale plný počet bodů udělujeme i sportovním siluetám a luxusním botám.

Připrav se na letošní zimu v předstihu a doplň svou sbírku tenisek o kvalitní boty, ve kterých zvládneš minusové teploty i nepříznivé počasí se spoustou srážek včetně sněhu.

Ve spolupráci s online obchodem Footshop jsme vybrali 10 nejzajímavějších párů z aktuální nabídky, mezi kterými najdeš nadčasové klasiky v podobě modelů od značek Dr. Martens a Timberland, ale také sportovní linie Salomon či kozačky od Herona Prestona s nádechem armádní obuvi do pouště.

V den publikování článku je v online obchodu Footshop akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny bot jsou před slevou.
Kompletní nabídka obuvi, oblečení a doplňků v online obchodu Footshop
Doporučeno
Připrav se na minusové teploty v předstihu. Vybrali jsme nejlepší zimní bundy pro muže i pro ženy Připrav se na minusové teploty v předstihu. Vybrali jsme nejlepší zimní bundy pro muže i pro ženy 7. října 2022 13:30

UGG® Classic Maxi Mini Boots 4 299 Kč

Naší první volbou pro ženy jsou tyto výrazné, světle růžové holínky s tělem ze syntetických vláken od společnosti UGG®, která patří mezi nejžhavější značky v současnosti. Model s názvem Classic Maxi Mini je vyzbrojen tlustou gumovou podrážkou, díky které jde o obuv vhodnou i do sněhu.

UGG Classic Maxi Mini
Zdroj: Footshop

adidas Originals Reverend Adventure 5 299 Kč

O tvou pozornost se hlásí i společnost adidas Originals, a to prostřednictvím modelové řady Reverend Adventure, která není klasickou zimní obuví, ale v městském prostředí zaboduje po všech stránkách včetně funkčnosti.

Odvážná silueta se sportovními liniemi vypadá skvěle a designéři ve službách německého výrobce nepodcenili ani výběr materiálů. Vsadili na kombinaci odolných textilií, syntetických vláken, plastových prvků a gumy, která obepíná celou podrážku, což oceníš zejména v nepříznivém počasí.

K dispozici je i černá varianta s barevnými detaily.

adidas Originals Roverend Adventure
Zdroj: Footshop

UGG® Classic Maxi Short Boots 5 399 Kč

Značka UGG® má dvojnásobné zastoupení v dnešním výběru, přičemž naším druhým tipem jsou kozačky s názvem Classic Maxi Short zahalené do tajemného černého barevného provedení.

Vyšší varianta těchto bot je vyrobena ze stejných materiálů jako Classic Maxi Mini a zaujme mohutným vzhledem, který designérský tým doplnil o hrubé šněrování. Cenu považujeme za férovou vzhledem ke vzhledu, funkčnosti i zvučnosti výrobce.

UGG Classic Maxi Short
Zdroj: Footshop

Timberland 6-Inch Premium Boots 5 699 Kč

Existuje ikoničtější model zimních bot, než jsou Timberland 6-Inch Premium ve světle hnědém barevném provedení se svrškem z broušené kůže, respektive semiše? Myslíme, že ne, a proto je doporučujeme každou zimu.

Letos jsme vybrali variantu vyzbrojenou technologií Primaloft®, která vyniká svými termoizolačními schopnostmi a vodoodpudivostí. Legendární boty jsou zajímavé i po přibližně čtyřiceti letech na pultech prodejen a pozitivně hodnotíme i tartanový vzor umístěný na patě. K dispozici je několik provedení, stačí najít svého favorita.

Timberland 6-Inch Premium
Zdroj: Footshop

Salomon Snowcross Boots 5 799 Kč

Pokud preferuješ odvážné sportovní linie, pak jsou správnou volbou Salomon Snowcross v černém barevném provedení. Boty jsou vyrobeny z kombinace syntetických vláken a různých textilií, přičemž podrážka disponuje technologií Contagrip® – jedná se o podrážku postavenou na pečlivě vyváženém mixu hustoty, sloučenin a geometrie, díky čemuž jsou boty spolehlivé bez ohledu na povrch nebo počasí.

Tato limitovaná záležitost s rychlošněrovacím systémem je dostupná pouze v mužských velikostech.

Salomon Snowcross
Zdroj: Footshop

Dr. Martens 1460 Bex 8-Eye Boots 6 299 Kč

Z letošních novinek v portfoliu značky Dr. Martens si získalo naše srdce několik siluet včetně modelu s číselným označením 1460 v černém provedení z kůže. Na první pohled klasická varianta je ozvláštněna o kovové pláty umístěné na patě a na šněrování s osmi dírkami.

Botám nechybí ani ikonické žluté prošívání, které v tomto případě doplňuje druhou řadu s oranžovou nití. Jednoduchá, nadčasová a opravdu pohodlná obuv.

Dr. Martens 1460
Zdroj: Footshop

Dr. Martens Jadon II Star 8-Eye Boots 6 299 Kč

Druhý pár zimních bot od značky Dr. Martens je určen pro ženy, což je vidět již na první pohled díky spoustě růžové barvy v okolí oček na šněrování ve tvaru hvězd, respektive na prošívání jednotlivých kožených panelů a gumové podrážky.

Z našeho pohledu jde o originální verzi ikonických bot, které milují tisíce žen po celém světě a skvěle doplní každou sbírku. Nosit je můžeš v kombinaci s džíny i se šaty – záleží na tom, co preferuješ.

Dr. Martens Jadon II Star
Zdroj: Footshop

Dr. Martens Jarrick 8-Tie Boots 6 299 Kč

Značka Dr. Martens má v dnešním výběru nejpočetnější zastoupení, a to i díky těmto minimalistickým kráskám se schovaným šněrováním a se zipem z vnitřní strany.

Model má velmi specifický vzhled, ale pevně věříme, že jej uvidíme také v našich ulicích. Dovedeme si ho představit v rámci mužských i ženských outfitů. Nad koupí dlouho nepřemýšlej, počet dostupných kusů je limitován.

Dr. Martens Jarrick
Zdroj: Footshop

HERON PRESTON Military Boots 11 299 Kč

Rozumíme, že cena přes 11 tisíc korun za jeden pár zimních bot je mimo finanční možnosti většiny Čechů, avšak nezmínit tento armádní model z rukou Herona Prestona by bylo hříchem.

Jednoduchá silueta bot stojí na tvrdé gumové podrážce, která je barevně sladěná s vrchní částí vyrobenou z nubuku a z textilních tkanin. Baví nás prodloužená linie těla i propracované detaily v podobě perforace nebo kontrastních úchytů šňůrek. Jeden z nejlepších produktů, které představil americký návrhář Heron Preston nejen pro letošní sezónu podzim/zima.

HERON PRESTON Military Boots
Zdroj: Footshop

A-COLD-WALL* Andreas Boots x ROA – 11 050 Kč

Závěr si pro sebe získala atraktivní novinka od značky A-COLD-WALL*, která představila vlastní verzi bot ROA s nezničitelnou podrážkou Vibram®.

Masivní obuv vhodná i do nerovnoměrného terénu v horách je zahalena do šedých barevných tónů, které doplňují černé panely, loga obou společností a kontrastní barevné prvky na špici a uvnitř bot. Cena je v tomto případě přímo úměrná použitým materiálům, jejich zpracování a odolnosti vůči nepříznivým podmínkám. Díky slevě ve výši 15 % mohou být tyto boty tvoje za o něco méně.

A-COLD-WALL*
Zdroj: Footshop

BONUS

Filling Pieces Gali Boots x Daily Paper 8 599 Kč

Do pozornosti dáváme i tyto městské kozačky na vysokých podpatcích s monogramem, které vznikly v rámci spolupráce mezi nizozemskými značkami Filling Pieces a Daily Paper. V jednoduchosti je krása, což v tomto případě platí stoprocentně.

Filling Pieces
Zdroj: Footshop
Kompletní nabídka obuvi, oblečení a doplňků v online obchodu Footshop
Domů
Sdílet
Diskuse