Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Rieker.
16. prosince 2022 9:59
Čas čtení 1:36
Sponzorovaný obsah

Jak vybrat tenisky ke každodennímu nošení?

Jak vybrat tenisky ke každodennímu nošení?
Zdroj: Rieker
MÓDA MÓDA TENISKY
Uložit Uložené

Univerzální tenisky, které se hodí ke všem druhům outfitu.

Přemýšlíte často, jaké boty si vzít ke každodennímu outfitu? Žádné se vám nelíbí a nechcete mít spoustu párů obuvi? Co vsadit na uvinerzálnost? Pár bot, které si můžete vzít jak na pracovní schůzku k formálnějšímu oblečení, na odpolední procházku se svým mazlíčkem i na večerní posezení s přáteli, jsou právě tenisky v neutrálních barvách, kterými doplníte každý outfit.

Mezi obuv, kterou si s oblibou pořizují pánové i dámy rozličného věku napříč generacemi patří právě tenisky. A pokud si je vyberete v takové barvě a stylu, který bude sedět k více druhům oblečení, máte vyhráno. 

Neomezujte se pouze na klasiku

Moderní tenisky již neznamenají pouze jednoduchou obuv se stejným tvarem. Jen na Rieker-eshop.cz máte na výběr z více než 600 druhů tenisek. 

Mezi stále rozšířenější druh tenisek patří tenisky na platformě nebo mezi ženami oblíbené tenisky na klínku. Jejich nespornou výhodou je vysoká podrážka, která vám přidá pár centimetrů a chůze s ní je velmi pohodlná.

Dámské tenisky hrají barvami. Nebo taky ne?

Dámy se nemusí bát kombinovat tenisky s širokou škálou barev - výrazné tkaničky, barevná podešev nebo vícebarevný materiál tenisek nedělá žádný problém. Třeba na večírek je využijete na maximum. Někdy se ale hodí vsadit na více neutrální barvy jako je bílá, černá, šedá nebo hnědá.

 
Například s černými teniskami nikdy nešlápnete vedle. Můžete je nosit za každého počasí v jakémkoliv ročním období - nezastaví vás ani jarní či podzimní sychravá rána - tenisky si neušpiníte tak rychle, jako ty bílé. A pokud se rozhodnete pro tenisky na klínku, vystoupíte z davu a budete v nich jen zářit.

Rieker
Rieker Zdroj: Rieker

Nezapomínejme ani na pánské tenisky!

Muži si častěji než dříve pořizují i výrazné bílé tenisky. A moc jim sluší! Bílá barva totiž dokáže rozzářit každý outfit, který na sobě zrovna mají. Nezapomínejme ale ani na ostatní - nezáleží na tom, jestli jsou tenisky bílé nebo černé, tmavě modré nebo zelené.

 
Všechny se dají sladit například s casual outfitem, ve kterém je přes den velmi pohodlně a zároveň vypadá hezky. Výhodou zvláště pro muže je právě jejich univerzálnost, takže nemusí dlouze přemýšlet nad volbou a pohodlně je kombinovat s každým druhem oblečení.

Rieker
Rieker Zdroj: Rieker

Ať už jste tedy muž nebo žena, na Rieker-eshop.cz si pohodlě vyberete. A pokud byste se v teniskách necítili dobře, najdete tam i jiné druhy obuvi. Ať už hledáte formálnější obuv, jako jsou elegantní mokasíny a osvědčené polobotky nebo prodyšnou a pohodlnou obuv ve formě sandálů a pantoflí, stačí se podívat a najít si svého favorita. Tak do toho!

Domů
Sdílet
Diskuse