Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. ledna 2023 16:44
Čas čtení 0:43
Jakub Paulík

Japonec žije jako pes. Za realistický kostým zvířete zaplatil přes 300 tisíc korun

Japonec žije jako pes. Za realistický kostým zvířete zaplatil přes 300 tisíc korun
Zdroj: Unsplash/Camerauthor Photos/volně k užití (ilustrační foto)
ZAJÍMAVOSTI JAPONSKO ZPRÁVY ZE SVĚTA ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Na psa si hraje několikrát za měsíc.

Muž jménem Toco z Japonska utratil v přepočtu přibližně 340 tisíc korun na to, aby se stal psem. Přesněji řečeno, pořídil si kostým, který je na dálku od skutečného psa téměř k nerozeznání. Špičkový kostým si koupil od japonské firmy Zeppeter, která se specializuje na produkty do filmů a na kostýmu psa pracovala přibližně 40 dní.

Toco ovšem nežije jako pes celou dobu. Tuto radost si podle The Mirror dopřeje jen několikrát za měsíc. Na svém youtubovém účtu I want to be an animal jej za osm měsíců fungování začalo sledovat téměř 12 tisíc odběratelů a některá jeho videa dosahují milionů vidění.

Na jednom z nich vypráví, že stát se psem bylo jeho dětským snem. Neví však, co bylo v jeho případě spouštěčem. Kolii si vybral, protože byla vždy jeho oblíbenou rasou psa, ale také proto, že byla dostatečně velká na to, aby se vešel do jejího kostýmu.

Během svého zvířecího života se už stihl naučit jíst upravené zvířecí jídlo, procházet se nebo ležet v houpací síti. Pochopení však nenašel u rodiny a přátel, kteří byli jeho hraním si na zvíře nepříjemně překvapeni.

Domů
Sdílet
Diskuse