Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. ledna 2023 16:18
Čas čtení 0:35
Jakub Paulík

Tajemný zabiják boháčů nemá slitování. V traileru na 4. sérii You pátráme po jeho identitě

Tajemný zabiják boháčů nemá slitování. V traileru na 4. sérii You pátráme po jeho identitě
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

Joe si musí dávat pozor. Jde mu po krku někdo z minulosti?

Joe Goldberg (Penn Badgley) si v Londýně užívá společnost tamní smetánky a minulost nechává stranou. Tedy alespoň se o to snaží. Jeho nový život zanedlouho naruší vrah, který se začne zaměřovat na tamní elitu. Informuje o tom Collider.

V upoutávce na čtvrtou sérii You se tak hlavní hrdina pouští do pátrání po jeho identitě a zvažuje, jaká může být vrahova motivace. Mezitím se sám Joe stává cílem záhadného vraha, který mu pravidelně vypisuje zprávy. Může to být někdo z jeho minulosti?

Seriál vychází z knižní předlohy Caroline Kepnes a začal se vysílat v roce 2017 na Lifetime. O rok později jej odkoupil streamovací gigant Netflix, kde se You aktuálně nachází. 

Ve 4. sérii si zahráli Tati Gabrielle (Marienne ze 3. série), Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman a další. Nových částí se na Netflixu dočkáme 9. února 2023.

Sleduješ You? Nezapomeň seriál ohodnotit v naší databázi.

Domů
Sdílet
Diskuse