Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. ledna 2023 20:10
Čas čtení 1:04
Ondřej Jarůšek

OKTAGON MMA hlásí velkou bitvu o titul! Dán se pobije s nebezpečným veteránem UFC

OKTAGON MMA hlásí velkou bitvu o titul! Dán se pobije s nebezpečným veteránem UFC
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA OKTAGON MMA ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Je to potvrzeno. Jonas Mågård se na turnaji v Liberci utká s Gustavem Lopezem.

Turnaj OKTAGON 41 právě dostal bitvu, kterou spousta fanoušků jistě netrpělivě vyhlížela. Na akci pořádané 15. dubna v Liberci se představí šampion bantamové váhy Jonas Mågård (13:5), který bude titul právoplatného šampiona hájit proti držiteli prozatímního opasku Gustavu Lopezovi (13:6). Organizace zápas potvrdila na sociálních sítích.

Doporučeno
Šéf Oktagonu: V Evropě jsme jednička, Anglie je obrovský krok. Vémola bude mít v případné odvetě s Véghem velkou výhodu (Rozhovor) Šéf Oktagonu: V Evropě jsme jednička, Anglie je obrovský krok. Vémola bude mít v případné odvetě s Véghem velkou výhodu (Rozhovor) 29. ledna 2023 11:00
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Dánský „Žralok“ Jonas Mågård je šampionem bantamu od listopadu roku 2021, kdy jednoznačně porazil českou jedničku váhy Filipa Macka. S tím se měl na konci roku 2022 utkat v odvetě, během tréninku však dánský bojovník utrpěl zlomeninu čelisti. Šanci proto na poslední chvíli dostal bývalý bojovník UFC Gustavo Lopez, který Macka ukončil v prvním kole a získal pás prozatímního šampiona. Teď se s Mågårdem utká o plnohodnotný pás.

Anketa:
Kdo podle tebe vyhraje?
Jonas Mågård.
Gustavo Lopez.
Jonas Mågård.
44 %
Gustavo Lopez.
56 %

Pro Mågårda se jedná po nepříjemném zranění o poměrně brzký návrat, vděčí za to prý rychlému procesu léčby. „Byl jsem připravený, do přípravy na zápas s Mackem jsem dal opravdu hodně energie. Ale teď jsem připraven. Zranění se hojilo velmi rychle. Když jsem byl na kontrole, říkali mi, že to, co jiní zahojí za tři týdny, jsem já zvládl za týden,“ říká.

Na turnaji OKTAGON 41 v Liberci se představí mimo jiné také Gábor Boráros, který poměří síly s šikovným rakouským bojovníkem Selimem Topuzem, kterého mohou fanoušci znát jako šampiona německé série show Oktagon Výzva. Boráros byl šampionem v první česko-slovenské sérii této televizní show.

Pokud tě zajímají další plány organizace OKTAGON MMA na rok 2023, přečti si náš nový rozhovor s jejím spoluzakladatelem. Pavol Neruda si s námi popovídal o potenciální odvetě Zápasu století, očekávané expanzi do Anglie, válce Čepo vs. Peňáz a mnohém dalším.

Domů
Sdílet
Diskuse