Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2023 20:00
Čas čtení 4:58
Richard Balog

Toto je nejlépe oblečený raper současnosti. A$AP Rocky tě naučí, jak vypadat luxusně, i když nemáš po boku Rihannu

Toto je nejlépe oblečený raper současnosti. A$AP Rocky tě naučí, jak vypadat luxusně, i když nemáš po boku Rihannu
Zdroj: Jerritt Clark/Getty Images for Amazon Music
MÓDA ASAP ROCKY MÓDA
Uložit Uložené

Nejvýraznější člen skupiny A$AP Mob je skvělou módní inspirací, a to nejen pro teenagery.

A$AP Rocky patří mezi elitu od svého vstupu na scénu v roce 2011, a to platí v oblasti hudby i módy –⁠ ať už kráčí v ulicích Harlemu s ručníkem Supreme přes hlavu ve videoklipu ke skladbě „Peso“, září na Met Gala po boku partnerky Rihanny, nebo sedí v první řadě na přehlídce tvého oblíbeného módního domu.

Pretty Flacko se vždy přizpůsobil době a s lehkostí prošel streetwearem, gotickým stylem i high fashion obdobím a v podstatě vším mezi tím. Pokaždé vypadal skvěle a pořád s vlastním rukopisem, přičemž obdobnou schopnost má pravděpodobně jen Pharrell Williams. Ne nadarmo byl raper tváří reklamních kampaní od Alexandera Wanga, Calvina Kleina či Dior Homme nebo Gucci Beauty.

Toto jsou naše oblíbené momenty ve stylu A$AP Rockyho –⁠ ať už se snaží navázat na tradice, nebo jde naprosto na doraz, tento muž zvládne pokaždé ukázat, jak se oblékat s charakterem. Získej styl jako nejlépe oblečený raper díky následujícím tipům a lidé tě budou obdivovat.

Doporučeno
Adidas přichází o další celebritu. Společnost opouští Beyoncé a její značka Ivy Park. Důvodem měly být neshody Adidas přichází o další celebritu. Společnost opouští Beyoncé a její značka Ivy Park. Důvodem měly být neshody 25. března 2023 19:35
A$AP Rocky
Zdroj: Jerritt Clark/Getty Images for Amazon Music

Okénko módní inspirace od A$AP Rockyho otevíráme tímto cool outfitem, který raper předvedl během kalifornské zastávky koncertní série Amazon Music Live.

Kožená letecká bunda v černé barvě je něco, co mohou nosit všichni muži, ale kombinace s dvojitým denimem a nadrozměrnými brýlemi? To je typický rukopis A$AP Rockyho, který milujeme. Třešničkou na dortu jsou šperky – diamantové náušnice v obou uších, řetěz na krku i sada výrazných prstenů pokrytých drahými kameny. Všechno spolu hraje na výbornou.

Atraktivní alternativy jednotlivých vrstev jsou k dispozici v nabídce dostupných značek – kožený bomber najdeš v obchodě Boss za zhruba 12 000 korun a černou džínovou košili prodává řetězec H&M za 899 korun, což je férová cena. Předpokládáme, že černé džíny vlastníš a nemusíš hledat další kousek, abys docílil podobného vzhledu. 

A$AP Rocky
Zdroj: Jerritt Clark/Getty Images for Amazon Music

Na zmiňovaném koncertu Amazon Music Live v Los Angeles předvedl Pretty Flacko outfit jako vystřižený ze začátku tohoto tisíciletí, který dokonale vystihuje kolébku rapu – New York.

Brzy dvojnásobný otec vyběhl na pódium v ​​pořádně „baggy“ širokých džínách s vintage efektem, které doplnil o nadrozměrné bílé tričko s grafickým motivem, zkrácenou leteckou bundu s pořádnou výplní, ikonické světle hnědé timberlandy s šestidírkovým šněrováním a trucker kšiltovku.

Boty Timberland najdeš v online obchodě Footshop za přibližně 5 100 korun díky slevě ve výši 10 procent, v případě džín doporučujeme model z dílen značky Axel Arigato, který stojí 4 000 korun, a MA-1 bomber bundu Alpha Industries má v nabídce obchod Farfetch za zhruba 4 500 Kč. 

A$AP Rocky, Rihanna
Zdroj: thecelebrityfinder/Bauer-Griffin/GC Images

Rihanna a A$AP Rocky jsou definicí slovního spojení „couple goals“, o čemž nás pravidelně přesvědčují na červeném koberci, ale i během běžných dnů v Hollywoodu. Takto stylově oblečení si vykračovali ruku v ruce minulý týden.

Oba vsadili na streetwear v kombinaci s high fashion prvky a výsledek je božský. Zatímco Riri vytáhla zkrácenou polokošili a baggy džíny s nízkým sedem, aby ukázala těhotenské bříško, které doplnila o kabelku z dílen Louis Vuitton a náušnici se vztyčeným prostředníkem Y/Project, Rocky zabodoval v prošívané vestě od Bottega Veneta za téměř 60 000 korun, pod kterou měl oblečenou flanelovou košili a bílé tričko s grafickým motivem. Jako doplňky zvolil trucker kšiltovku vlastní značky AWGE za přibližně 1 200 Kč, perlový náhrdelník a sluneční brýle s kosticovým vzorem.

Pokud tě nezaujal model džín s logem Axel Arigato, možná přijdeš na chuť světle modrému provedení od Weekday za 1 400 korun. Zelenou vatovanou vestu nabízí značka Diesel za cenu něco přes 12 000 Kč. Alternativu flanelové košile jsme našli mezi novinkami v nabídce pařížské značky Sandro za přibližně 4 600 korun.

A$AP Rocky
Zdroj: Jacopo M. Raule/Getty Images for Gucci

Jeden z nejvlivnějších raperů v tomto tisíciletí, globální módní ikona a trendsetter, který vypadá dobře ve všem, co si oblékne. To jsou hlavní důvody, proč si vedení společnosti Gucci Beauty vybralo A$AP Rockyho za svého nového ambasadora.

 
Rodák z Harlemu přišel na přehlídku ready-to-wear kolekce pro sezónu podzim/zima 2023 z dílen italského módního domu v nadrozměrném tmavě šedém obleku s jemnými proužky. Třešničkou na bezvadném vzhledu byl raperův účes, kdy měl v culících zapletené ikonické logo Gucci. Detaily rozhodují a člen A$AP Mob to dobře ví. Máš odvahu na takový účes? 

A$AP Rocky
Zdroj: Getty Images/Claudio Lavenia

A$AP Rocky je dlouholetým obdivovatelem módního domu Gucci a během své kariéry předvedl několik skvělých outfitů, které vyskládal z modelů z dílny Alessandra Michela.

Jeden ze svých nejikoničtějších looků předvedl na milánském týdnu módy v roce 2017, kdy přišel na přehlídku ve zkráceném saku s herringbone vzorem, extrémně širokých denimových kalhotách a elegantních mokasínech s „Horsebit“ sponou na nohou. Newyorský raper také chytře zakomponoval doplňky včetně tašky s grafickým motivem kreslené postavičky Mickeyho Mouse a hranatých slunečních brýlí.

Tento Rockyho outfit je lekcí, jak vyvrátit normy tradičního mužského oblečení (taška pomáhá), a v ulicích by se neztratil ani v současnosti. Tmavší verzi kalhot najdeš v obchodě COS za 2 300 korun. Nadčasové černé mokasíny „weejuns“ se sponou nabízí značka G.H. Bass & Co. za přibližně 5 200 Kč. Co se týče brýlí, zůstali jsme věrni módnímu domu Gucci a vybrali acetátový model v hodnotě 6 350 korun. 

A$AP Rocky, Rihanna
Zdroj: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

„Rockin’, rolling’, swaggin’ to the max. My bitch a fashion killa, she be busy poppin' tags,“ zní část textu ze skladby Fashion Killa od A$AP Rockyho z roku 2013, která dokonale vystihuje tuto fotografii. Ve videoklipu mimochodem účinkovala i Rihanna a už tehdy internetem kolovaly drby o jejich společném poměru.

Takto fresh oblečený přišel nejstylovější pár v americkém showbyznysu na premiéru filmu Black Panther 2: Wakanda Forever v Los Angeles. Riri i Pretty Flacko byli zahaleni v monochromatických modelech od Ricka Owense za desítky tisíc korun.

Rihanna měla oblečené zářivé a strukturované šaty z kolekce podzim/zima 2022, které zkombinovala s operními rukavicemi a olivovými lodičkami na podpatcích. Rocky si oblékl nadrozměrný denimový outfit v téměř identickém barevném provedení, přičemž široké džíny doplňovala i džínová sukně. Barevné schéma? Dokonalé. Vibe? Nejvyšší úroveň high fashion. Nemáme co vytknout. 

A$AP Rocky
Zdroj: Antony Jones/BFC/Getty Images

Jeden ze svých nejlepších outfitů na červeném koberci předvedl přední člen skupiny A$AP Mob na předávání cen The British Fashion Awards v roce 2019, kdy před fotografy předstoupil v těchto sofistikovaných modelech v nadrozměrném střihu.

Populární interpret s občanským jménem Rakim Athelaston Mayers se v honosných prostorách Royal Albert Hall ukázal v černém saku, pod kterým měl oblečený hladký vrchní díl, a v širokých kalhotách. Jako obuv zvolil tenisky od Ricka Owense, jejichž nízkou verzi najdeš například v obchodě Footshop. Zvolíš tento typ elegance na maturitu nebo nejbližší zkoušku?

A$AP Rocky
Zdroj: Getty Images/Burak Cingi

34letý rodák z Harlemu si během svého vystoupení na londýnském festivalu Wireless v roce 2022 prostřednictvím outfitu zavzpomínal na časy, kdy začínal s rapovou kariérou.

A$AP Rocky vyšel na pódium v ​​celočerném outfitu, který nás vrátil do období, kdy nám v playlistu rotovalo album Live.Love.A$AP a snad každý chtěl produkty s logem značky Black Scale. Raper nás v tomto případě odrovnal luxusní černou bundou s koženými panely, rozšířenými kalhotami a látkovou sukní v asymetrickém střihu.

Z našeho pohledu šlo o dokonalé povýšení trendu mužských sukní, který poprvé dostali do ulic Pretty Flacko a Kanye West během turné Watch the Throne před více než deseti lety. Všechny detaily najdeš v článku

A$AP Rocky & Rihanna
Zdroj: British Vogue

Jako bonus jsme vybrali titulní stranu z březnového čísla magazínu Vogue British, na které je A$AP Rocky s Rihannou i jejich synem. Pretty Flacko měl během focení na pláži oblečenou koženou vestu v kombinaci s koženými kalhotami ve zvonovém střihu a masivní černé boty. Opět chválíme výběr luxusních šperků včetně náušnic a prstenů, které bychom v naší sbírce uvítali.

Obleč se jako A$AP Rocky

Získej styl jako nejlépe oblečený raper poslední dekády díky těmto tipům. Vybrali jsme několik příkladů od značek, které sám nosí, jako například Rick Owens, Gucci, Bottega Veneta či AWGE, ale také cenově dostupné alternativy.

BOSSH&MAxel ArigatoAlpha Industries
Zobrazit galerii
(10)
Doporučeno
FOTO: Toto jsou nejlepší mužské outfity z Instagramu. Na své si přijdou fanoušci oversized střihů, minimalismu i komfortu FOTO: Toto jsou nejlepší mužské outfity z Instagramu. Na své si přijdou fanoušci oversized střihů, minimalismu i komfortu 28. března 2023 14:30
Domů
Sdílet
Diskuse