Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. března 2023 14:30
Čas čtení 2:51
Richard Balog

FOTO: Toto jsou nejlepší mužské outfity z Instagramu. Na své si přijdou fanoušci oversized střihů, minimalismu i komfortu

FOTO: Toto jsou nejlepší mužské outfity z Instagramu. Na své si přijdou fanoušci oversized střihů, minimalismu i komfortu
Zdroj: Instagram/@michaelkovacik, @shannondeparis
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY ZNÁMÝCH TVÁŘÍ
Uložit Uložené

Najdeš inspiraci v sérii outfitů od mužů, pro které je móda hobby i živobytí a vědí, co s čím vypadá dobře?

Tentokrát jsme se v rámci našeho výběru nejlepších outfitů rozhodli jít i mimo domácí půdu a vybrali jsme sérii mužských outfitů z Instagramu, přičemž zastoupení mají například nejžádanější stylista Filip Vaněk, profesionální jezdec na skateboardu David Luu nebo Peter Pokorný, který je důkazem, že i fotbalista může mít vkus.

Doporučeno
Od faraonů po Harryho Stylese. Gender fluid fashion tu byla vždycky, i když ti prarodiče tvrdí opak Od faraonů po Harryho Stylese. Gender fluid fashion tu byla vždycky, i když ti prarodiče tvrdí opak 20. března 2023 8:30
David Luu
Zdroj: Instagram/@realdavidluu

David Luu  @realdavidluu 

Profesionální jezdec na skateboardu David Luu má charakteristický styl oblékání, který je velmi výrazně ovlivněn jeho prací. Česká hvězda s lehkostí kombinuje široké kalhoty s nadrozměrnými tričky či mikinami a ikonickými teniskami.

Jinak tomu nebylo ani v případě výletu do Los Angeles, kde se na nákupy vydal ve světle růžovém tričku s grafickým motivem přes celá záda od značky Stussy, tmavých kalhotách s kontrastním prošíváním a v modelu tenisek Air Jordan 1 Low „Reverse Mocha“ od Travise Scotta. Chválíme také výběr doplňků v podobě klasické kšiltovky Life is Porno a minimalistického perlového náhrdelníku.

Jean-Claude Mpassy
Zdroj: Instagram/@newkissontheblog

Jean-Claude Mpassy @newkissontheblog

Slovy chvály nebudeme šetřit ani v případě outfitu, ve kterém přišel redaktor magazínu Esquire Germany a stylista sportovních hvězd Jean-Claude Mpassy na přehlídku módního domu Bally v Miláně.

Mpassy si nás získal díky kombinaci žlutého cardiganu od značky Drôle de Monsieur, pod kterým měl oblečenou světle modrou košili s proužky a vyšívaným logem srdce společnosti AMI, s elegantními kalhotami MSGM a mokasíny z dílen Filling Pieces, které dodaly outfitu retro punc v ideální míře. Sluneční brýle jsou značky Tom Ford.

Shannon Flanders
Zdroj: Instagram/@shannondeparis

Shannon Flanders @shannondeparis

Vyhledávaný influencer, který spolupracuje se značkami jako COS či Prada nebo obchodem Mytheresa, je módní chameleon s dokonalým citem pro správné kombinace. V posledním období nás oslovil v několika outfitech, ale nejvíce v tomto ležérním městském stylu.

Shannon Flanders reprezentuje moderní Paříž, čemuž odpovídá rozepnutá bowlingová košile ve zkráceném střihu a masivní boty s elegantním prošíváním z dílen módního domu Bottega Veneta. Líbí se nám také volné kalhoty doplněné o grafický motiv od newyorské značky Telfar. Naopak bychom vynechali náhrdelník od Alyx Studios, který má časy své největší slávy za sebou.

Peter Pokorný
Zdroj: Instagram/@peter_pokorny_

Peter Pokorný  @peter_pokorny_

Slovenský reprezentant Peter Pokorný je důkazem toho, že i fotbalisté mají vkus. Teprve 21letý hráč, který v současnosti působí v týmu MOL Fehérvár FC, nás zaujal tímto minimalistickým, téměř monochromatickým outfitem.

Talentovaný záložník vsadil na produkty od módního domu Louis Vuitton, bílé tričko s logem doplnil o béžové kalhoty s vystouplým monogramem „LV“ a vyhledávanou siluetu tenisek LV Trainer. Hodinky na levém zápěstí jsou od značky Rolex.

Oceňujeme, že Peter prvoplánově nenakupuje oblečení s co nejvýraznějšími logy jako většina fotbalistů, ale preferuje méně nápadné, mnohdy nadčasové modely.

NobodyListen
Zdroj: Instagram/@nobodylisten

Jakub Strach  @nobodylisten 

Pokud patříš mezi naše pravidelné čtenáře, určitě ti neuniklo, že dlouhodobě obdivujeme styl Jakuba „NobodyListen“ Stracha. Známý producent vypadá dobře ve všem, co si na sebe oblékne, a to ať už jde o džíny v kombinaci s teniskami, nebo kožené kalhoty a boty na podpatcích Maison Margiela.

Tentokrát jsme vybrali outfit vyskládaný z modelů značky Prada – NobodyListen má na sobě dlouhý bavlněný kabát s gingham čtverečkovaným vzorem s cenou 65 000 korun, bílo-červenou košili s krátkými rukávy za 21 000 korun, kožené šortky se zipy za 63 000 korun a látkovou tašku Symbole, která stojí zhruba 71 000 korun.

Instagram/@creationsofla
Zdroj: Instagram/@creationsofla

@creationsofla 

Stylista sportovců i raperů, který žije v Dubaji, ale na internetu nenajdeš jeho jméno. Záhadný umělec má na Instagramu více než 100 tisíc sledujících a pravidelně nás zásobuje skvělými outfity.

Do článku jsme vybrali streetwearovou klasiku z posledních sezón, kdy @creationsofla sladil nadrozměrnou šedou mikinu s bílým tričkem a tmavými kalhotami v širokém střihu. Tenisky jsou New Balance 550 a najdeš je v obchodě Footshop.

Michael Kováčik
Zdroj: Instagram/@michaelkovacik

Michael Kováčik  @michaelkovacik

Michael Kováčik patří mezi domácí návrhářskou elitu a jeho nadčasové kolekce milujeme. Slovenský návrhář, který našel svůj domov v Praze, má minimalistický styl a v rámci svých každodenních outfitů preferuje černobílé modely oblečení i obuvi.

Důkazem je silueta z fotografie výše, když do ulic naší metropole vyrazil v sofistikované kombinaci černého saka s bílým tričkem a džíny v rovném střihu. Výsledný vzhled doplnil bílými teniskami a úzkými slunečními brýlemi. Jak prosté, že?

Filip Vaněk
Zdroj: Instagram/@filipvanek

Filip Vaněk  @filipvanek

Stylista Filip Vaněk rád zkouší nové věci nejen na svých klientech, ale také na sobě. Tentokrát nás o tom přesvědčil díky neokoukané kombinaci péřové vesty s motivem Burberry s klasickým kabátem ve střední délce z britského módního domu. Pochválit musíme také výběr obuvi, Filip sáhl po pohodlných teniskách Converse Chuck 70 ve spolupráci se značkou Comme des Garcons PLAY.

Doporučeno
Červená, výrazné šperky a také pánská nuda. Byli jsme na předávání Czech Grand Design a zhodnotili outfity Červená, výrazné šperky a také pánská nuda. Byli jsme na předávání Czech Grand Design a zhodnotili outfity 22. března 2023 17:25
Domů
Sdílet
Diskuse