Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. března 2023 16:52
Čas čtení 0:31
Dominik Vetrák

Kauza Watergate: Woody Harrelson se snaží zachránit prezidenta Nixona, ale udělá přesný opak. HBO vydá nový komediální seriál

Kauza Watergate: Woody Harrelson se snaží zachránit prezidenta Nixona, ale udělá přesný opak. HBO vydá nový komediální seriál
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

HBO vydalo oficiální trailer na komediální, dramatický krimiseriál White House Plumbers, ve kterém se dva agenti pokusí zamést pod koberec kauzu Watergate.

David Mandel, který pracoval na seriálech jako Veep či Seinfeld, vytvořil komediálně-politické drama zobrazující vládu amerického prezidenta Richarda Nixona. Přicházejí nové volby a vládní agenti E. Howard Hunt (Woody Harrelson z True Detective) a G. Gordon Liddy (Justin Theroux z Leftovers) mají zajistit, aby se neprovalil žádný skandál. Informuje o tom Collider a Comingsoon.

Jejich počínání ale způsobí, že se nakonec celý svět dozví o kauze Watergate, což vede k potopení prezidentské kampaně, kterou měli ochraňovat. Seriál zobrazí bizarní a vtipné skutečné události, které předcházely aféře Watergate. Kromě Therouxe a Harrelsona si zde zahráli i Domhnall Gleeson (About Time) či Lena Headey (Game of Thrones).

Z traileru je zřejmé, že nepůjde o seriózní drama, ale seriál bude mít i komediální podtón. První část vyjde na HBO Max již 1. května 2023.

Domů
Sdílet
Diskuse