Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Body&Future.
6. dubna 2023 v 10:00
Čas čtení 1:27
Sponzorovaný obsah

Hledáš nejlepší alternativu mléka? Vyzkoušej rostlinné nápoje Body&Future

Hledáš nejlepší alternativu mléka? Vyzkoušej rostlinné nápoje Body&Future
Zdroj: Body&Future
GASTRO GASTRONOMIE
Uložit Uložené

Rostlinné alternativy mléka Body&Future obsahují vápník a vitamín D3. Vybrat si můžeš z 5 příchutí.

Rostlinné nápoje už nejsou jen pro vegany a ty, kteří jsou alergičtí na laktózu a mléčné výrobky. Naopak se stávají běžnou součástí jídelníčků mnoha lidí. A není divu. Kvalitní rostlinné alternativy mléka jsou totiž výživné a můžeš je použít téměř ve všech běžných receptech – od dezertů až po omáčky. Ty od Body&Future se navíc pyšní vysoce kvalitním složením obohaceným o živiny, jako je vápník a vitamín D3, které u běžných rostlinných nápojů nejsou vždy standardem. Jsou vyrobené na Slovensku, skvěle chutnají a můžeš si vybrat z velkého množství příchutí. Nově jsou také jako jediné na trhu k dostání v unikátním obalu s moderním uzávěrem, který má nižší uhlíkovou stopu.

Body&Future , rostlinná mléka
Zdroj: Body&Future

Kokos, mandle, kakao, sója nebo rýže: Zvol si oblíbenou příchuť

Rostlinné alternativy mléka od Body&Future seženeš v několika skvělých příchutích: Cacao, Soya, Coconut, Almond a Rice, takže si vybere úplně každý. Navíc je můžeš střídat podle momentální nálady, chutě či receptu. Vyzkoušej třeba cappuccino s mandlovým nápojem, smoothie s kakaovým nebo třeba moučník z kokosového nápoje.

Benefitem těchto rostlinných nápojů je také složení obohacené o vitamín D3 a vápník. A proč jsou vlastně tyto živiny do rostlinných nápojů Body&Future přidávány? V čem jsou tyto látky pro naše tělo nezbytné? Vitamín D3 pomáhá udržovat v kondici imunitní systém a může působit preventivně proti vzniku srdečních onemocnění. Kromě toho podporuje zdraví zubů a kostí. Vápník se zase stará o to, aby zuby a kosti byly správně tvrdé a pevné.

Body&Future, rostlinná mléka
Zdroj: Body&Future

Nový obal inspirovaný budoucností a přírodou

Není to však jen vysoká kvalita, jedinečné složení, všemi milovaná chuť a lokální výroba, čím se může značka Body&Future pochlubit. Jako první na trhu přichází s ekologičtějším tetrapakovým obalem, který je z 86 % vyroben z obnovitelných zdrojů (dřeva a cukrové třtiny). Při jeho výrobě se také vyprodukuje o 23 % méně CO2 v porovnání s běžným kartonovým obalem, takže má mnohem menší uhlíkovou stopu než klasický obal.

Velkou změnou prošlo i samotné víčko. Nový uzávěr je pevně připevněný k obalu a je – stejně jako samotný obal – vyrobený z obnovitelné cukrové třtiny. Kromě toho, že je ekologičtější, je také pohodlnější a jednodušší na použití, takže se ti s ním bude snáze manipulovat. Je to zkrátka nový uzávěr, který se neztratí ani z obalu, ani v přírodě.

Domů
Sdílet
Diskuse