Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2023 10:05
Čas čtení 0:50
Kristýna Dobiášová

Jeremy Renner poskytl první rozhovor po nehodě. Toto v něm říká

Jeremy Renner poskytl první rozhovor po nehodě. Toto v něm říká
Zdroj: ABC News
ZAJÍMAVOSTI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Jeremy Renner poskytl po lednové nehodě první rozhovor. Pro Diane Sawyer a ABC News popsal, jak konkrétně k incidentu došlo. Sněžný pluh, který ho přejel, vážil 14 330 kg. Herec měl zlomených třicet kostí.

„Byla to moje chyba, za kterou jsem zaplatil,“ okomentoval nehodu. Renner sdělil, že si pamatuje všechnu bolest. „Byl jsem vzhůru v každém okamžiku. Bylo to přesně takové, jaké si představujete, že to bude,“ dodal. Variety připomíná, že 1. ledna pomáhal Renner svému synovci vyprostit jeho nákladní auto ze sněhu pomocí sněžného pluhu, když ho vozidlo vtáhlo pod sebe a přejelo.

Doporučeno
„Ať to stojí, co to stojí.“ Jeremy Renner se ozval tři měsíce po nehodě „Ať to stojí, co to stojí.“ Jeremy Renner se ozval tři měsíce po nehodě 1. března 2023 12:12

„Je docela děsivé vidět takto člověka, ke kterému tolik vzhlížíte,“ sdělil hercův synovec Alex, kterého chtěl Renner zachránit. Sousedé, kteří se následně snažili udržet herce při životě, museli čekat 21 minut, než se k nim záchranáři prodrali skrz sníh. „Když jsem se podíval na jeho hlavu, zdálo se mi, že je prasklá dokořán a viděl jsem bílou barvu. Nevím, jestli to byla jeho lebka, možná jen moje představivost,“ vzpomínal soused Kovach.

Na příští červený koberec chce Renner dojít pěšky

Renner je stále v rekonvalescenci. Už mu prý nevadí, že nebude dělat vlastní kaskadérské kousky. „Už jsem toho udělal dost,“ podotkl. Bolestivé vzpomínky ho však stále trápí. Před rozhovorem pro ABC News nespal. Nemá však žádné výčitky a klidně by to udělal znovu. „Odmítám, aby to pro mě bylo trauma a negativní zkušenost. Na takového člověka jsem hrdý, protože bych nedopustil, aby se to stalo mému synovci.“ Na příští červený koberec chce dojít pěšky.

Domů
Sdílet
Diskuse