Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
6. května 2023 15:24
Čas čtení 0:32
Kristýna Dobiášová

Miley Cyrus slaví velký úspěch! Její známá píseň překonala miliardu přehrání

Miley Cyrus slaví velký úspěch! Její známá píseň překonala miliardu přehrání
Zdroj: Wikimedia Commons/Raphael Pour-Hashemi/volně k použití
HUDBA HUDBA MILEY CYRUS ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Několik měsíců od vydání singlu Flowers se zpěvačce Miley Cyrus podařilo na Spotify překonat hranici miliardy přehrání. Nový rekord drží od 4. května.

Skladba Flowers od Miley Cyrus je písní s nejrychleji získanou miliardou přehrání na Spotify. Vyšla 12. ledna coby hlavní singl k albu Endless Summer Vacation. Zároveň je skladbou, která si nejdéle drží první místo v žebříčku ve Velké Británii od roku 2021. Před ní si jej držela píseň Easy On Me od Adele.

Doporučeno
Taylor Swift potěšila fanoušky, vydá album v nové verzi. Kdy vyjde a kolik nových písní uslyšíme? Taylor Swift potěšila fanoušky, vydá album v nové verzi. Kdy vyjde a kolik nových písní uslyšíme? 6. května 2023 9:27
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Miley Cyrus (@mileycyrus)

Píseň Flowers překonala hranici miliardy přehrání 4. května. Platforma Spotify potvrdila, že Flowers je „nejrychleji streamovanou písní, která dosáhla jedné miliardy streamů v historii Spotify“. Zpěvačka se k úspěchu vyjádřila na Instagramu. „Díky, miliardo, mám vás ráda,“ vzkázala.

Hit překonal Harryho Stylese i Justina Biebera

Singl zpěvačky Cyrus tak překonal hity jako As It Was od Harryho Stylese a Stay od Justina Biebera a The Kid LAROI. Oba zmíněné singly překonaly milník po 118 dnech.  

Domů
Sdílet
Diskuse