Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2023 9:27
Čas čtení 0:44
Kristýna Dobiášová

Taylor Swift potěšila fanoušky, vydá album v nové verzi. Kdy vyjde a kolik nových písní uslyšíme?

Taylor Swift potěšila fanoušky, vydá album v nové verzi. Kdy vyjde a kolik nových písní uslyšíme?
Zdroj: Wikimedia Commons/volně k užití
HUDBA HUDBA TAYLOR SWIFT ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Americká zpěvačka si připravila překvapení. Nová verze alba Speak Now vyjde v létě.

Taylor Swift oznámila nové vydání alba Speak Now. Fanoušci se tak další znovu nahrané desky ze série Taylor’s Version dočkají 7. července. Zpěvačka to jako první prozradila divákům na koncertě v Nashvillu. „Myslím, že místo toho, abych o tom mluvila, vám to ukážu.“ Na obrazovkách se tak objevil obal alba společně s datem vydání.

Album rozšíří o šest nových písní

Následně Swift spustila skladbu Sparks Fly ze zmiňované desky. Chvíli po tomto odhalení zpěvačka zveřejnila oznámení i na sociálních sítích. „Naplňuje mě takovou hrdostí a radostí, že mohu oznámit, že moje verze alba Speak Now vyjde 7. července.“ Zároveň uvedla, že je pro ni toto album vyprávěním o dospívání. Sama jej napsala v 18 až 20 letech. Již známou desku doplní šesti novými skladbami.

Doporučeno
Album týdne: Stres, úzkost i kritika společnosti. Grandson si na nové desce I Love You, I'm Trying nebere servítky Album týdne: Stres, úzkost i kritika společnosti. Grandson si na nové desce I Love You, I'm Trying nebere servítky 5. května 2023 17:15
Domů
Sdílet
Diskuse