Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
7. května 2023 18:16
Čas čtení 0:37
Martina Havranová

Přiznání Emmy Watson: Doma jí od malička dávali vodu s vínem, netušila, že se alkoholem může opít

Přiznání Emmy Watson: Doma jí od malička dávali vodu s vínem, netušila, že se alkoholem může opít
Zdroj: Warner bros.
OSOBNOSTI EMMA WATSON FILM
Uložit Uložené

Slavná herečka promluvila o tom, že víno pila už v dětství. Dnes s alkoholem podniká.

Herečka Emma Watson v nedávném rozhovoru pro Financial Times přiznala, že součástí jejího idylického dětství na francouzském venkově bylo i popíjení vína ředěného vodou. Pití alkoholu bylo podle jejích slov v její domácnosti tak normalizované, že když přišla do školy, zpočátku nechápala, proč je kolem toho takový poprask, a nevěděla ani to, že z alkoholu se dá opít. 

Doporučeno
Herec z Čelistí: Chce se mi zvracet z nových standardů pro rozmanitost ve filmech Herec z Čelistí: Chce se mi zvracet z nových standardů pro rozmanitost ve filmech 7. května 2023 14:00

Alkohol se dokonce pojí i s jejím novým podnikatelským záměrem, více než Hollywood ji totiž začala lákat jeho výroba. Spolu se svým mladším bratrem Alexem pracuje na uhlíkově neutrální společnosti, která vyrábí gin s názvem Renais, a jeden z koktejlů je pojmenován právě po herečce. Značka sídlí ve vinici, kterou založil ještě v roce 1999 její otec Chris.


Emma Watson se rozhodla stáhnout ze světla reflektorů a na čas odložit svoji hereckou kariéru. V rozhovoru promluvila také o tom, že se často cítila jako v kleci. Pravidelně byla totiž tváří a hlasem projektů, do jejichž procesů realizace se nemohla zapojovat.

Domů
Sdílet
Diskuse