Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Obrazem: Na Slovensku vyrostl netradiční dům. Má tvar lichoběžníku, industriální nádech a obklopuje ho příroda

„Interiér je jednoduchý a přímo souvisí s konceptem domu. Umožňuje pozorování lesa před sebou, něco na způsob lesní besídky. Tři stěny jsou uzavřeny a jedna strana domu je kompletně otevřena. Všechny obytné místnosti jsou orientovány tímto směrem. Vizuálním propojením s exteriérem tak i v malém pokoji uvnitř získáváte pocit obrovského prostoru před sebou,“ popisuje architekt interiér.

Doporučeno
Cesta k Jadranu za 2 hodiny? Plán na megaprojekt, který by Čechy přiblížil k moři, vznikl už za Masaryka Cesta k Jadranu za 2 hodiny? Plán na megaprojekt, který by Čechy přiblížil k moři, vznikl už za Masaryka 27. září 2024 v 7:00

Hlavním záměrem bylo vytvořit prostor, který bude působit „nedokončeně“. V interiéru jsou záměrně odhalené dráty elektroinstalace, neomítnuté sádrokartonové desky či ničím nezakrytý podlahový beton. Příbytek se přeměňuje postupně s náladou majitelů. Dům si po zabydlení přizpůsobují a mění dle vlastních požadavků a potřeb. Celý projekt tedy architekti vnímají jako nikdy nekončící proces, a ne jako hotové dílo.

architektúra, Slovensko, interiérový dizajn, bývanie architektúra, Slovensko, interiérový dizajn, bývanie architektúra, Slovensko, interiérový dizajn, bývanie architektúra, Slovensko, interiérový dizajn, bývanie
Zobrazit galerii
(10)
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse