Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
12. června 2023 13:30
Čas čtení 7:58
Ondřej Jarůšek Martin Adam Pavlík

Kdo vyzve Karlose Vémolu? O titul se porvou nebezpeční bijci, Oktagon znovu expanduje a chystá velkou akci

Kdo vyzve Karlose Vémolu? O titul se porvou nebezpeční bijci, Oktagon znovu expanduje a chystá velkou akci
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Turnaj Oktagon 44 je za dveřmi. Co všechno tato akce nabídne? I to ti prozradí naše predikce, v nichž se věnujeme všem zápasům.

Bojová organizace Oktagon MMA se chystá zapíchnout vlajku do dalšího města – německého Oberhausenu. Už v sobotu 17. června ve zdejší Rudolf Weber Areně uspořádá očekávaný turnaj, jehož zlatým hřebem bude bitva o prozatímního šampiona polotěžké váhy, který kromě pásu získá i právo vyzvat úřadujícího šampiona Karlose Vémolu.

Celkem nás čeká jedenáct atraktivních bitev. Jako obvykle jsme se na všechny zápasy podívali trochu blíže. Opět ti tak přinášíme naše redakční predikce, jak by jednotlivé duely mohly podle nás dopadnout.

Základní informace o turnaji Oktagon 44
Kdy: 17. 6. 2023
Kde: Oberhausen, Rudolf Weber Arena, živě na Oktagon.tv.
Hlavní hvězdy turnaje: Poppeck, Langer, Veličković, Jungwirth, Paradeiser a další
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Hassan Shaaban vs. Denis Gondžala

Bitva dvou talentů, tak by se dal označit zápas Shaaban vs. Gondžala, který v rámci Free Prelims otevře celou kartu.

Německému zápasníkovi Hassanu Shaabanovi je teprve pouhých 21 let, ale nenech se zmást. Je totiž velkým německým talentem, sbíral úspěchy mezi amatéry a následně se stal jedním z účastníků reality show OKTAGON Challenge, kde se probojoval až do finále. Ve svém posledním zápase v pražské O2 areně si pak poradil s Martinem Pipekem a nyní se jej chystá prověřit Denis Gondžala, který nahradil Tomáše Fialu.

Doporučeno
Šílené knock-outy i nový šampion! Turnaj Oktagon 56 přinesl divoké přestřelky i překvapivé výsledky Šílené knock-outy i nový šampion! Turnaj Oktagon 56 přinesl divoké přestřelky i překvapivé výsledky 21. dubna 2024 7:47

Gondžala je 20letý talent ze Slovenska a poslední rok zápasil pod hlavičkou Fabriq MMA, kde porazil Denise Farkaše. V zápasech dosud střídal výhry s prohrami a nyní bude čelit asi své největší výzvě.

Potenciální výhodou pro Gondžalu by mohla být jeho asi deseticentimetrová výšková převaha, nicméně Shaaban má všechny předpoklady k tomu, aby slovenského borce zdolal a navázal na svou poslední výhru. Gondžala sice nebude chtít dát Němci nic zadarmo, ale Shaaban by měl být i přesto jasný favorit.

Tip na vítěze: Shaaban

hassan shaaban
Zdroj: OKTAGON MMA

Adrian Kepa vs. Hafeni Nafuka

Čtyři výhry a čtyři ukončení před limitem. To je impozantní skóre mladého německého bojovníka Hafeniho Nafuky, který před pár měsíci zvládl svou premiéru v Oktagonu na výbornou, když v druhém kole ukončil talentovaného Petera Gabala. Nafuka ve své kariéře zatím nepoznal přemožitele, teď ale kývl na pořádně velkou výzvu.

V kleci s ním síly prověří Polák Adrian Kepa, který profesionálně zápasí už deset let. Za tu dobu se postavil už do 18 zápasů, na kontě jich tak má několikanásobně více než Nafuka. Kepa v kariéře sice střídal výhry i porážky, ale aktuálně hlásí skvělou formu a veze se na vlně tří vítězství v řadě.

Doporučeno
Dominik jako bodyguard hlídá rapery i děti prominentů: V klubu dávám pozor, aby jim někdo nehodil něco do pití Dominik jako bodyguard hlídá rapery i děti prominentů: V klubu dávám pozor, aby jim někdo nehodil něco do pití 2. dubna 2024 16:00

Daleko bohatší zkušenosti dělají z Poláka Adriana Kepy favorita zápasu, podceňovat Nafuku by však bylo chybou. Nafuka je nebezpečný, zejména pokud se dostane se soupeřem na zem, jde si pro ukončení a je skvěle rozjetý, v tomto případě však pravděpodobně narazí na polskou zeď.

Tip na vítěze: Kepa

Doporučeno
Zbitý Vémola musel jet do nemocnice, Kincl zůstal králem. Oktagon 43 přinesl obrovskou show Zbitý Vémola musel jet do nemocnice, Kincl zůstal králem. Oktagon 43 přinesl obrovskou show 21. května 2023 1:11

Jacinta Austin vs. Sofia Bagishvili

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse