Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2023 11:46
Čas čtení 0:41
Vojtěch Vanda

David Pastrňák má dítě! S přítelkyní Rebeccou Rohlsson přivedli na svět dceru s neobvyklým jménem

David Pastrňák má dítě! S přítelkyní Rebeccou Rohlsson přivedli na svět dceru s neobvyklým jménem
Zdroj: Johanna Lundberg/NHLI via Getty Images
OSOBNOSTI HOKEJ ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

David Pastrňák ve svém profesním životě sahá po největších hokejových trofejích. Nyní však se svou přítelkyní Rebeccou ohlásili možná ten největší osobní úspěch v životě. Narodila se jim dcera Freya Ivy.

Český hokejový reprezentant a dost možná momentálně nejlepší český hokejista posbíral na profesním poli hned několik úspěchů, nicméně co se rodinného života týče, byl to spíš smutný příběh. S přítelkyní Rebeccou Rohlsson se o dítě pokoušeli dlouhou dobu. Dobrá zpráva konečně přišla v pátek dopoledne.

Doporučeno
Neuvěřitelný příběh: Dostal doživotí za brutální vraždu 92leté ženy, kterou nespáchal. Stal se šampionem ve vězeňském boxu Neuvěřitelný příběh: Dostal doživotí za brutální vraždu 92leté ženy, kterou nespáchal. Stal se šampionem ve vězeňském boxu 9. června 2023 6:00

„Freya Ivy Pastrnak už je na světě! Dlouho jsme o tomto momentu snili. Nemůžu být pyšnější na své dvě krásné holky. Těším se, až uvidím, jakou skvělou matkou budeš pro našeho prcka,“ vzkázal přes Instagram světu a své přítelkyni. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Pasta (@davidpastrnak)

„Pastrňákovi“ měli v rodinném životě dosud jenom smůlu. Skoro přesně před dvěma lety se jim narodil syn, Viggo Rohl Pastrnak, který však po šesti dnech o život přišel. Příčina smrti zůstala veřejnosti neznámá. „Máme anděla, který nás sleduje z výšky, a říkáme mu syn. Budeš navždy milován,“ vzkázali tehdy svému zesnulému synovi rodiče u popisku na Instagramu.

Doporučeno
Pyrotechnika, hory odpadků a močení v ulicích: Úklid po fotbalovém finále stál Prahu 350 tisíc Pyrotechnika, hory odpadků a močení v ulicích: Úklid po fotbalovém finále stál Prahu 350 tisíc 9. června 2023 11:12

Nyní se však zdá, že je všechno v pořádku. Mladé rodince již stihli gratulovat například Pastrňákovi kolegové z reprezentace, z Bostonu Bruins i jiné známé osobnosti. 

Domů
Sdílet
Diskuse