Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. června 2023 17:35
Čas čtení 0:53
Radim Šlechta

Možná přijde i Hercule Poirot: Nejzajímavější kinopremiéry, o kterých jsi možná nevěděl*a

Možná přijde i Hercule Poirot: Nejzajímavější kinopremiéry, o kterých jsi možná nevěděl*a
Zdroj: Warner Bros.
NEWS FILM
Uložit Uložené

Rok 2023 nepřinese jen Oppenheimera, Indianu Jonese a Barbie. O těchto filmech se nemluví, přesto stojí za pozornost.

Všichni se těšíme na Oppenheimera od Christophera Nolana, užili jsme si třetí Strážce Galaxie, jsme zvědaví na pátý díl Indiany Jonese a milujeme předpremiérový marketing Barbie režisérky Grety Gerwig. Je ale velká spousta filmů, které pravděpodobně budou stát za zhlédnutí, i když se o nich příliš nemluví. Server What a Culture dal dohromady deset nejzajímavějších nadcházejících premiér, o nichž jsi možná nevěděl*a.

Doporučeno
Na festival do Varů přijede hvězda z Forresta Gumpa i House of Cards Na festival do Varů přijede hvězda z Forresta Gumpa i House of Cards 20. června 2023 15:29

Ještě v letošním roce se můžeme těšit na nový film Davida Finchera The Killer. Režisér v minulosti vytvořil například kultovní Fight Club nebo úspěšnou The Game nebo Seven. V jeho novém filmu si zahraje Michael Fassbender jako v prvním snímku od roku 2019. Zajímavě vypadá i A Haunting In Venice od Kennetha Branagha, který si kromě režie „střihne“ také hlavní roli legendárního Hercula Poirota. Na přehled vybraných filmů se můžeš podívat v tabulce níže.

Ani příští rok nebude nouze o zajímavě vypadající kousky. Na plátna zamíří například nový díl o Planetě opic s názvem Kingdom Of The Planet Of The Apes nebo The Lord Of The Rings: The War Of The Rohirrim.

Film Režie Premiéra
The Ministry Of Ungentlemanly Warfare Guy Ritchie Nespecifikováno
The Creator Gareth Edwards 29. září
The Killer David Fincher 10. listopadu
Blue Beetle (DCEU) Angel Manuel Soto 18. srpna
Heart Of Stone Tom Harper 11. srpna
Havoc Gareth Evans Nespecifikováno
A Haunting In Venice Kenneth Branagh 15. září
Domů
Sdílet
Diskuse