Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
22. června 2023 11:00
Čas čtení 5:14
Ondřej Jarůšek

10 nejočekávanějších her druhé poloviny roku 2023. Čekají nás kolosální světy, brutální rvačky i akční střílečky

10 nejočekávanějších her druhé poloviny roku 2023. Čekají nás kolosální světy, brutální rvačky i akční střílečky
Zdroj: Insomniac Games/propagační materiál
TECH GAMING
Uložit Uložené

Vybrali jsme 10 nejočekávanějších her druhé poloviny roku napříč žánry i platformami.

První polovina roku už je za námi a přinesla hned několik vynikajících her. I v druhé půlce roku však očekáváme tituly, které by ti neměly uniknout. Ať už máš v oblibě akční hry, střílečky, nebo třeba bojovky, v druhé polovině roku si určitě přijdeš na své. Další očekávané pecky, které se do výběru nevešly nebo nemají potvrzené datum vydání, zmiňujeme na konci článku. Níže na tebe taky čeká anketa, kde můžeš dát hlas svému favoritovi. Pojďme tedy na to!

Doporučeno
KVÍZ: Víš, ze kterých her pochází tyto legendární postavy? Otestuj své znalosti KVÍZ: Víš, ze kterých her pochází tyto legendární postavy? Otestuj své znalosti 10. června 2023 8:30

Remnant 2 – 25. července (PS5, Xbox Series X, PC)

Dark Souls se střelnými zbraněmi. Tak někteří přezdívali původnímu titulu Remnant: From the Ashes, jehož tvůrci čerpali inspiraci mimo jiné právě z oblíbené série od studia FromSoftware a k žánru přidali vlastní neotřelé nápady. Výsledkem byla slušná a zábavná střílečka, které se prodaly miliony kusů. A jak napovídají dosavadní dojmy lidí, kteří dostali příležitost si už pokračování vyzkoušet, autoři z Gunfire Games původní formuli ještě vylepšili takřka ve všech směrech. Od návratu do tohoto postapokalyptického světa plného příšer máme vysoká očekávání, stejně jako pravděpodobně všichni ostatní fanoušci prvního dílu.

remnant 2
Zdroj: Gunfire Games/propagační foto

Armored Core VI: Fires of Rubicon – 25. srpna (PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC)

Když už je řeč o studiu FromSoftware, milovníci her tohoto japonského týmu by měli zbystřit. Už brzy totiž světlo světa spatří nové pokračování letité série Armored Core, jednat se přitom bude o první díl po dlouhých deseti letech. Prim zde hrají intenzivní boje v obrněných strojích schopných ničit vše, co jim stojí v cestě, a jak se zdá z dosud zveřejněných ukázek, těšit se můžeme na opravdu velkolepou zábavu. Autoři lákají na stavění či upravování vlastního stroje zkázy, přizpůsobení arzenálu svému stylu hratelnosti a rychlé, dynamické bitvy. Fanoušci série na nový díl čekali opravdu dlouho, ale vypadá to, že čekání bude stát za to.

Vyzkoušej předplatné REFRESHER+
jen za 12525
a čti vše bez omezení
Koupit předplatné
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 139150 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse