Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Móda turistů: Takto se oblékli cizinci v centru Prahy. Bez čeho na cestách nedají ani ránu?

Luisa, Mina, Melanie

Móda turistů
Móda turistů z pražského centra. Zdroj: David Marcin


Lennonovu zeď si z rakouské Vídně přijely prohlédnout Luisa, Mina a Melanie. V Praze tráví jen čtyři dny. Všechny tři měly na sobě crop topy a sukně. „Většinu věcí mam z Urban Outfitters, boty z Vintedu,“ říká Luisa. 


Mina nakoupila většinu svého oblečení v Zaře, boty má ale od Nike. „Mám na sobě mix kousků, které jsem ulovila v sekáčích po New Yorku, něco z Brandy Melville a boty mám od Adidas,“ říká Melanie.

Doporučeno
Top pizza na technu i v centru Prahy. Slice Slice Baby se od nafejkovaného životopisu dostala až na gastro špičku Top pizza na technu i v centru Prahy. Slice Slice Baby se od nafejkovaného životopisu dostala až na gastro špičku 12. července 2023 v 9:00


Všechny si při cestování připravují zhruba jeden outfit na den. „Chceme hlavně vypadat dobře, pohodlí je vedlejší,“ říkají jednomyslně. 


Na cestování v partě ale oceňují, že si oblečení mohou půjčovat. „Je super, že když cestujeme takhle společně jako kamarádky, navzájem si půjčujeme kousky a pak si toho dohromady můžeme vzít méně,“ říkají. 


Bez čeho se ale neobejdou a musí mít každá svoje, jsou pohodlné boty, sluneční brýle a také kvalitní zavazadlo. „Hlavní je, aby se do něj vešlo hodně věcí a pohodlně se s ním manipulovalo a dobře se nosilo,“ říkají.

Móda turistů z pražského centra.Móda turistů z pražského centra.Móda turistů z pražského centra.Móda turistů z pražského centra.
Zobrazit galerii
(4)
Anketa:
Který jednotlivec nebo skupinka se nejlépe oblékl*a?
Priscilla
Lucia, Ferencia, Antonella
Aida, Kilian, Rafael
Kim, Kwan, Lee
Luisa, Mina, Melanie
Priscilla
8 %
116 Hlasů
Lucia, Ferencia, Antonella
8 %
115 Hlasů
Aida, Kilian, Rafael
17 %
249 Hlasů
Kim, Kwan, Lee
7 %
101 Hlasů
Luisa, Mina, Melanie
60 %
882 Hlasů
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse