Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
17. července 2023 16:25
Čas čtení 0:36
Veronika Dlesková

Ed Sheeran si na koncert pozval nečekanou hvězdu ze světa rapu

Ed Sheeran si na koncert pozval nečekanou hvězdu ze světa rapu
Zdroj: Getty Images/Jeff Spicer
HUDBA ED SHEERAN EMINEM
Uložit Uložené

Účastníci sobotního koncertu Eda Sheerana v americkém Detroitu byli překvapeni neplánovaným vystoupením rappera Eminema. Hudebníci spolu zazpívali hity Lose Yourself a Stan.

Fanoušky Eda Sheerana, kteří se zúčastnili sobotního koncertu v Detroitu, překvapil britský zpěvák, když jim oznámil, že by rád zahrál cover písně Lose Yourself od Eminema. Během druhé sloky však na pódium vběhl sám Eminem a začal zpívat spolu se Sheeranem. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Rapper měl původně vystoupit jen s tímto jedním songem. To se ale nezdálo Sheeranovi. „Přece jsi nepřijel do Detroitu jen, abys zazpíval jeden song. Dáme ještě jeden?“ zeptal se Sheeran na pódiu. Za velkého nadšení fanoušků tak oba hudebníci zazpívali ještě píseň Stan

Koncert v Detroitu nebyl prvním společným vystoupením obou zpěváků. V listopadu si zahráli stejnou píseň jako v sobotu u příležitosti uvedení Eminema do Rokenrolové síně slávy. Hudebníci spolupracovali už dříve, když se Sheeran objevil v rapperových písních RiverThose Kinda Nights. Naopak Eminem si spolu s 50 Centem zazpíval v Sheeranově songu Remember The Name

Domů
Sdílet
Diskuse