Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
12. srpna 2023 14:00
Čas čtení 0:44
Jakub Paulík

Nové detaily o zápase Musk vs. Zuckerberg. Zápasit budou na místě jako z dob starověkého Říma

Nové detaily o zápase Musk vs. Zuckerberg. Zápasit budou na místě jako z dob starověkého Říma
Zdroj: TASR
ZAJÍMAVOSTI BOJOVÉ SPORTY ELON MUSK MARK ZUCKERBERG MMA
Uložit Uložené

Blíže neurčenou lokaci prý přislíbila i italská premiérka.

Elon Musk se na své sociální síti X (bývalý Twitter) vyjádřil k očekávanému souboji mezi ním a šéfem Mety Markem Zuckerbergem. Zápas nebude podle Muska organizovat UFC, ale jejich nadace.

Doporučeno
„Muži válku milují.“ MMA zápas Musk vs. Zuckerberg má čím dál reálnější kontury „Muži válku milují.“ MMA zápas Musk vs. Zuckerberg má čím dál reálnější kontury 7. srpna 2023 17:39

Livestream zápasu mohou diváci očekávat na X a Metě, přičemž se prý mají připravit na to, že se bude odehrávat na místě z dob starověkého Říma. Samotnou lokaci však Musk ve statusu blíže nespecifikoval.

O uspořádání zápasu údajně komunikoval přímo s italskou premiérkou a ministrem kultury, kteří souhlasili, že se bude moci zápas odehrávat na „epickém místě“. Spekuluje se, že by se mohlo jednat o Koloseum, které již v minulosti Musk zmiňoval.

Celý výtěžek ze zápasu bude určen na pomoc veteránům a pediatrickým nemocnicím v Itálii. Zuckerberg však svým sledovatelům na sociální síti řekl, že datum souboje není stále dohodnuto.

Domů
Sdílet
Diskuse