Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
14. srpna 2023 15:32
Čas čtení 1:07
Ondřej Jarůšek

Zápas Musk vs. Zuckerberg nebude? Musk to nemyslí vážně, naštval se šéf Mety

Zápas Musk vs. Zuckerberg nebude? Musk to nemyslí vážně, naštval se šéf Mety
Zdroj: TASR
SPORT BOJOVÉ SPORTY ELON MUSK MARK ZUCKERBERG MMA
Uložit Uložené

Souboj mezi Elonem Muskem a Markem Zuckergerem zřejmě narazil na zádrhel. Podle Zuckerberga je načase posunout se dál, pokud bude Musk nadále kličkovat.

Už se zdálo, že MMA zápas mezi miliardáři Elonem Muskem a Markem Zuckerbergem dostává čím dál reálnější kontury a je jen otázkou času, než dojde k potvrzení data a místa jeho konání. Po nejnovějším prohlášení Zuckerberga to vypadá, že z hojně diskutovaného boje možná sejde.

Doporučeno
Kontroverzní Jake Paul: Údery do hlavy mu poškodily mozek, chce jít do MMA a legendy UFC posílá na zem ringu Kontroverzní Jake Paul: Údery do hlavy mu poškodily mozek, chce jít do MMA a legendy UFC posílá na zem ringu 7. srpna 2023 12:00

„Myslím, že se všichni můžeme shodnout na tom, že to Elon nemyslí vážně a je načase se posunout dál,“ napsal Zuckerberg na sítě Threads.

Zuckerberg
Zdroj: TASR/AP

„Navrhl jsem reálné datum. Dana White (šéf UFC, pozn. red.) nabídl, že z toho udělá legitimní zápas pro charitu. Elon nepotvrdil datum, pak říká, že musí jít na operaci, a teď si prý chce dát jedno cvičné kolo u mě na zahradě. Pokud to Elon bude myslet o datu a oficiální události vážně, ať mi dá vědět. V opačném případě jdu dál. Budu se soustředit na soupeření s lidmi, kteří tento sport berou vážně,“ uvedl dále Mark Zuckerberg.

Musk na slova svého rivala zatím nereagoval. Naposledy Elon Musk o boji promluvil na své platformě X (dříve Twitter), kde prohlásil, že zápas se Zuckerbergem nebude organizovat UFC, ale uspořádají jej jejich dobročinné nadace. Musk se prý domluvil na místě konání s premiérkou Itálie a tamním ministrem kultury v Římě s tím, že se bude vysílat živě na platformách X a Meta.

Anketa:
Kdo by podle tebe v zápase vyhrál?
Mark Zuckerberg
Elon Musk
Mark Zuckerberg
88 %
Elon Musk
12 %

Zuckerberg má k bojovým sportům dlouhodobě blízko. Účastnil se turnaje v brazilském džiu-džitsu a vyhrál zlatou a stříbrno medaili. Nedávno se objevil taky na fotce z tréninku se šampionem střední váhy UFC Israelem Adesanyou a šampionem pérové divize Alexanderem Volkanovským.

Doporučeno
The Weeknd: Už nebudu dělat žádné featy, pokud se Daft Punk zase nedají dohromady The Weeknd: Už nebudu dělat žádné featy, pokud se Daft Punk zase nedají dohromady 13. srpna 2023 12:07

Oproti tomu Musk řekl, že si do práce nosí činky, se kterými cvičí. Kromě toho se ale taky objevil na tréninkové fotce, kde po jeho boku stojí Georges St-Pierre, jeden z nejlepších bojovníků všech dob.

Domů
Sdílet
Diskuse