Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. srpna 2023 15:35
Čas čtení 0:36
Tereza Šnajdrová

Nejlepší akce týdne: Do Prahy přijede tiktokový hitmaker Conor Maynard

Nejlepší akce týdne: Do Prahy přijede tiktokový hitmaker Conor Maynard
Zdroj: Fource/Conor Maynard/se souhlasem
KULTURA KONCERTY KULTURNÍ AKCE PÁRTY A AKCE POJĎ VEN! PRAHA
Uložit Uložené

Conora Maynarda čeká česká premiéra. Britský hudebník, který stojí za milionovými hity Way Back Home nebo You Broke Me Firts, vystoupí 25. srpna v Meetfactory.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený REFRESHER Česko (@refreshercz)

S hudbou začal už v roce 2010, a ačkoli jen o dva roky později bodoval s deskou Contrast v rodné Británii, celosvětového úspěchu se mu dostalo až o několik let později. V době, kdy se mnoho mladých přesunulo na TikTok.

Doporučeno
Tommy Cash: Neudělal jsem se už několik let. Moje show je jako manželství Tommy Cash: Neudělal jsem se už několik let. Moje show je jako manželství 4. srpna 2023 6:00

Právě tam totiž bodovaly Conorovy hity In The Morning nebo Way Back Home, které mají k dnešnímu dni jenom na Spotify kolem 300 milionu přehrání. K úspěchu indiepopového písničkáře přispěl i odvážný krok, ke kterému se odhodlal – opustil velké vydavatelství a nejnovější album +11 Hours vydal pod japonským labelem Avex Trax.
 
Dnes je Conor jedním z nejsledovanějších britských hudebníků na TikToku a své největší hity i desku +11 Hours přiveze i do Česka. V rámci letního programu My Kind of Summer vystoupí v pátek 25. srpna v pražském MeetFactory. Vstupenky koupíš od 690 korun.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Fource Entertainment (@fource_cz)

Domů
Sdílet
Diskuse