Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. srpna 2023 11:45
Čas čtení 0:44
Lukáš Čelka

Šampion UFC Sean O'Malley tvrdí, že může podvádět svou manželku, protože „všechno platí“. Nevěru z její strany ale netoleruje

Šampion UFC Sean O'Malley tvrdí, že může podvádět svou manželku, protože „všechno platí“. Nevěru z její strany ale netoleruje
Zdroj: TASR/AP/John Locher
SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA UFC
Uložit Uložené

Zápasník tvrdí, že může mít několik žen najednou díky svým úspěchům.

Osmadvacetiletý šampion UFC Sean O'Malley kromě svého pozoruhodného výkonu v kleci zaujal i kontroverzními vyjádřeními o svém manželství. Jak píše portál Unilad, talentovaný bojovník prohlásil, že „má právo podvádět svou manželku, protože on je ten, kdo za všechno platí“. Panovačně dodal, že je „král“.

Kontroverzní vyjádření sportovec pronesl během rozhovoru v podcastu RawTalk. Nezapomněl dodat, že na takové chování má právo pouze on – pro nevěru své manželky už tolik pochopení neměl.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Suga Sean O'Malley (@sugasean)

„Jsem král, platím za všechno. Zacházím s Danyou jako s královnou. Pokud si užiju bokem s jinou ženou, co to má s tím společného? (...) V žilách mi koluje testosteron...“ otevřel se zápasník v podcastu a pokračoval:

„Pokud bych neplatil za všechno já a nebyl bych tak úspěšný, ale pouze průměrný, asi by to bylo nefér.“ Ze slov bojovníka je tedy zřejmé, že si své chování omlouvá statusem. V podvádění své manželky mu přitom evidentně nevadí ani fakt, že společně vychovávají tříleté dítě.

Sean O'Malley je jedním z nejtalentovanějších zápasníků v UFC a také čerstvým šampionem bantamové váhy. Titul se mu podařilo získat teprve před šesti dny, kdy v kleci zdolal svého protivníka Aljamaina Sterlinga.

Domů
Sdílet
Diskuse