Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Milionář z chatrče irl. Toto je Khaby Lame, nejsledovanější tiktoker světa s kapsou plnou dukátů

Dne 24. června 2022 prostřednictvím Twitteru oznámily, že Khaby Lame bude brzy vyzván ke složení přísahy. A svět slavil. V srpnu téhož roku se pak tiktoker oficiálně stal italským občanem. I když, jak sám říká, žádný papír ani nepotřeboval, protože se vždy cítil být Italem.

Doporučeno
Je synem slavného bubeníka, nazpíval milionový hit a chodí s Charli D'Amelio. Kdo je Landon Barker? Je synem slavného bubeníka, nazpíval milionový hit a chodí s Charli D'Amelio. Kdo je Landon Barker? 12. července 2023 v 11:00

Tiktoker doufá, že právě jeho případ může pomoci i dalším mladým přistěhovalcům a přistěhovalkyním, kteří se nacházejí v podobné situaci. „Myslím, že je zcela normální, aby lidé, kteří se vždy chovali dobře a žili v souladu se zákony, dostali italské občanství,“ řekl.

Milionář z chatrče

Khaby Lame je takový milionář z chatrče irl, kterému fandí celý svět. Co stojí za jeho úspěchem? Podle něj je to právě to, že mu díky němým videím rozumí celý svět. „Moje charakteristické gesto přišlo úplnou náhodou, ale mlčení ne. Přemýšlel jsem nad tím, jak oslovit co možná nejvíce lidí, a právě mlčení se mi jevilo jako nejlepší způsob. A k úspěchu tedy přispěla i moje vtipná mimika, která rozesmává lidi, a tak to mám rád,“ řekl v roce 2021 pro deník New York Times.
 
Díky nevídanému úspěchu a slávě nyní Khaby Lame žije životem, o kterém se mu nikdy ani nesnilo. Na TikToku jej sleduje na 161,9 milionu lidí, díky čemuž si tiktoker za placené příspěvky může říct i o pořádně mastné sumy. Podle jeho manažera Alessandra Riggia takové jedno video vtipného tiktokera stojí i 750 000 dolarů.

Doporučeno
Kvíz: Poznáš české youtubery a youtuberky podle fotek? Kvíz: Poznáš české youtubery a youtuberky podle fotek? 19. června 2023 v 10:30

Není se proto čemu divit, že čisté jmění Khabyho Lamea je odhadováno na 15 milionů dolarů. „Lame se vyhýbá majetku, který obvykle patří ke slávě. Nekupuje sportovní auta ani jachty. Investuje do nemovitostí, do restaurací a do softwarových společností,“ řekl jeho manažer Alessandro Riggio.
 
To znamená, že čisté jmění Khabyho Lamea se časem může exponenciálně zvýšit.

Khaby Lame tváří značky Hugo Boss

Khaby Lame si díky vtipným videím získal status celebrity a jeho sláva mu přinesla také jedinečné příležitosti. V lednu 2022 podepsal smlouvu s módním domem Hugo Boss a stal se tváří kolekce BOSS X KHABY, která zahrnovala také panáčka s jeho podobiznou. Ještě téhož roku se pak Khaby pod značkou Hugo Boss zúčastnil milánského týdnu módy jako model.

Doporučeno
KVÍZ: Poznáš slavné zahraniční songy jen podle emoji? KVÍZ: Poznáš slavné zahraniční songy jen podle emoji? 17. září 2023 v 8:30

Jak jde vidět, Khaby si svého úspěchu užívá plnými doušky. Setkal se se známými tvářemi včetně fotbalisty Lionela Messiho, rappera Snoop Dogga a herce Idrise Elby a jako porotce letos usedne do čela poroty v soutěži Italia's Got Talent.
 
Bylo by velmi těžké Khabymu nefandit. Tenhle charismatický týpek prostě chtěl bavit veřejnost a na tu kartu vsadil všechno, co měl. A ono to vyšlo. „Každý den se probouzím a jsem rád, že dělám to, co mě baví,“ řekl. „Lidé jsou tolik ovlivněni soudy ostatních. Přestávají se honit za svými sny, a to jen proto, že jim někdo řekl, že to nedokážou nebo že by to neměli dělat. Já jsem živoucím důkazem toho, že každý může svůj život zlepšit. Bez ohledu na to, odkud pochází,“ dodal tiktoker.

boss, khabylame
Zdroj: Boss/Foto: Mikael Jansson
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse